Login/Registracija

OD PROSJAČENJA I ULICE DO ZVEZDE: 72-godišnja Linda se rasplakala na sceni, Žika je tešio

„Uvek sam nasmejana, takav mi je karakter“, glasila je rečenica kojom se Draginja Jovanović Linda (72) iz Beograda prvi put predstavila u šouu „Nikad nije kasno“, dok je u drugom krugu razoružala sve svojom energijom i harizmom.

Iako je od šeste godine bila prinuđena da prosi po Beogradu, od petnaeste već počela da peva u Italiji, Linda nije izgubila veru da će uspeti, pa makar i u osmoj deceniji. Kaže, zaslužila su njena deca, a i sama priznaje da želiu da dođe do para.

Kao ulični svirač mnogo je napredovala, a danas priželjkuje pobedu u takmičenju veterana, te se za svaki nastup priprema danima i u stanju je da satima sama radi svoje odevne kombinacije koje će poneti na sceni.

-Lepo je čuti kad neko tako samouvereno kaže da želi da pobedi. Izgledate fenomenalno, obožavam Vas. Gde mogu da kupim neki Vaš odevni komad? – pitala je Andreana Čekić čim se Linda pojavila u drugog krugu, a takmičarka joj odgovorila da će se dogovoriti.

U takmičarskom delu Linda se predstavila hitom „Bamboleo“ tokom kog su svi u studiju bili na nogama.

-Taman na pola emisije dođe Linda i podiže nam pritisak. Bilo je odlično – prokomentarisao je Saša Milošević Mare, dok je Andreana dodala da joj od deset poena daje jedanaest.

Nikola Slijepčević je bio oduševljen optimizmom i harizmom koju Linda poseduje u 72. godini.

-Vi znate šta je život i tako ga pevate i tako izgledate – konstatovao je voditelj.

U revijalnom delu Linda je imala podršku ćerke Nadice Mitrović sa kojom je u duetu otpevala pesmu „Ti mi uvek trebaš“, koju u originalu izvode Verica i Marija Šerifović.

Iako su bile maestralne, Linda je bila toliko uzbuđena zbog ćerke, te je u jednom trenutku zaboravila tekst.

-Ovo je bila malo teža pesma za mene. Ja se svima vama izvinjavam, ne mogu više, nemam reči – rekla je Linda kroz suze.

-Ništa loše nisi uradila, nisi pogrešila – odgovorio joj je Žika Jakšić.

Podsetimo, Linda je u prvom krugu otkrila da se zbog porodice, prvenstveno ćerke iz Italije preselila u Beograd.

Ona je bolesna, sa živcima nije bila kako treba, ali u mozgu je bila zdrava, razbolela i zato sam Italiju prezrela. Sada je u domu i ne ustaje iz kreveta. Imam sina i imam unuka koji ima šećer, a snajka mi je isto bolesna – otkriva nam Linda u intervjuu koji možete da pogledate u nastavku.

https://youtu.be/DtAQ0oN0YCQ

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić