„Vrela i energična“ Mađarica u crvenom od glave do pete razbukatala strasti na sceni

sekeser zuzana

Još jedno veteransko veče puno emocija, nada i želje je pred vama u vašoj omiljenoj muzičkoj emisiji „Nikad nije kasno“ ovoga puta otvorila ga je svojim nastupom vrcava i energična kandidatkinja Žužana Sekereš koja živi u Gracu, a za sebe kaže da kroz njene vene teče muzika celog sveta.

Do sada smo navikli da veteranka bira brze, energične pesme, a ono što je dobro ne treba menjati. Ove večeri veteranka je nastavila u istom ritmu. Prvu pesmu koju je zapevala na velikoj sceni bila je „Ciganka sam mala“ obučena u crvenu, efetku crvenu haljinu koja kao da opisuje takmičarkin karakter.

Kako i doliči jednoj Mađarici, vrelo i puno energije. Svaka ti čast, ova scena te voli i ne treba da odustaneš od muzike. Ovo je jedna od mojih omiljenih pesama, a moja supruga koja svira violinu je često izvodi – komplimentirapo je Žužani Nikola Slijepčević.

Veterankin nastup pohvalila je i Andreana Čekić.

Imala sam utisak da mi pričaš priču što i jeste poenta kada slušaš pesmu. Svaka čast, uživala sam – rekla je pevačica, dok je Mare ovog puta bio prilično kratak u komentarisanju:

Meni se veoma svideo ovaj nastup, bavite se muzikom molim vas.

ziri

Žužanu su podržali prijatelj Norbert, prijateljica Eleonora, ćerka Timea i sin Viktor dok je suprug zbog poslovnih obaveza ovog puta izosta.

Sa svojim prijateljem i kolegom Norbertom Žužana je u revijalnom delu zapevala pesmu „Ta tvoja suknja plava“ i „Moja mala nema mane“ koje su spojili u jedan spektakulara nastup, a u sve su uključili i mađarski jezik.

sa prijateljoe

Mislim da je rođena za mjuzikl, Nikola da li se slažeš sa mnom?- pitala je Dragana ovonedeljnog člana žirija, na šta je on odgovorio:

-Apsolutno, vrca sve.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk