Stric mu je poznati muzičar, a veteran otkrio: „Nisam se prijavio ovde zbog takmičenja“ (VIDEO)

JOVAN KNEZEVIC 54 GOD. KRUSEVAC 12

Pedesettrogodišnji veteran iz Kruševca Jovan Knežević ne krije zadovoljstvo što je učestvovao u emisiji „Nikad nije kasno“, a otkrio je i zbog čega je odlučio da se prijavi u ovu emisiju.

Nisam došao da se takmičim, a oduševljen sam jer me je publika izabrala. Sve mi se sviđa ovde, vlada jedna opuštena atmosfera i ako dođe neko sa tremom lako će je se osloboditi – objasnio je veteran.

Jovan za sebe kaže da je poluamater i da nema mnogo iskustva kada je scena poput ove u “ Nikad nije kasno“ u pitanju.

-Počeo sam da pevam i sviram iz ljubavin sa svojim bendom pre nekih trideset godina. Moj stric je bio poznati kruševački klarinetista. Znali su ga i šire od Kruševca, možda ja i nisam sam spoznao talenat za uziku već moja nastavnica u školi. Zatim profesor iz fizike je primetio da solidno pevam, pa me je pozvao u svoj bend. Svirali smo rok, ali bilo je i par naših pesama – obajsnio je veteran koga je cela porodica podržala da se prijavi i učestvuje u emisiji:

Napravio sam dugu pauzu kada je muzika u pitanju. U principu sam sam sebi najveća podrška, ali su me zaista podržali svi moji, brat, supruga, deca i kolege, svi su bili za to da se pojavim ovde.

veteran

Kandidat je imao jednu posebnu želju i konačno je zahvaljujući ovoj emisiji „Nikad nije kasno“ uspeo da je i ostvari.

Ne zanima mene takmičenje koliko sam ja imao jednu veliku želju da se pojavim na velikoj sceni kao što je ova – objasnio je veteran.

Da li će Jovan nakon učešća u popularnij emisiji snimiti svoj muzički prvenac otkrio nam je u intervjuu koji možete da poslušate u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk