Login/Registracija

Veteranka jednim potezom nasmejala sve do suza, Milica Todorović u šoku: „Iscepaj to papirče“ (VIDEO)

Mlionski auditorijum će ove nedelje imati priliku da uživa duplo uz emisiju „Nikad nije kasno“. Prvo u petak na Prvoj televiziji, a zatim i u nedelju u standardnom terminu.

U nedelju od 21h očekuje vas puno smeha, dobre enegije, odličnih pesama i pevača u omiljenoj porodičnoj emisiji.

Pored premijera Saše Miloševića Mareta u sudijskim stolicama će sedeti pevač Sergej Ćetković i pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milica Todorović.

Sergeju je posebnu pažnju privukao nastup jedne veteranke, pa je napravio poređenje koje niko nije očekivao.

-Moj utisak je bio da si ti bila vozač nekog auta, nekog Maseratija, opasnog auta. Ja sam samo tražio gde da se vežem – rekao je pevač.

Veteranka Žužana Sekereš imala je mali problem sa tekstom pesme koju peva, pa je za svaki slučaj na scenu ponela i papir kao podsetnik.

Milica Todorović je ovo primetila, pa je takmičarki poručila da iscepa taj papir. Ona je to učinila, ali nastavak koji je usledio nasmejao je sve do suza.

-Iscepaj to papirče, stavi ga ovako- poručila je Milica koja je sugerisala Žužani šta treba da uradi.

Veteranka je odmah to učinila, a papir sa tekstom pesme stavila je u nedra. Ovaj potez izazvao je lavinu smeha u studiju.

Takmičar Dejan Drašković, ponovo je izazvao veliku pažnju kod publike i žirija svojim nastupom, a Sergej je ostao bez teksta nakon njegovog pevanja, pa mu je uputio jednu šaljivu poruku.

-Četiri minuta, pesma sve u jednom dahu. Pa, ovo je rekord čoveče – zaključio je pevač kroz smeh.

Ovo je samo jedan mali deo onoga što vas čeka u nedelju od 21h na kanalu Prve televizije u omiljenoj porodičnoj emisiji „Nikad nije kasno“.

U nastavku teksta pogledajte promo.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković