Login/Registracija

Mima Bažalac još jednom iznenadila pesmom, da li je ovo hit u najavi: „Koja ti je ovo mala?“ (VIDEO)

Pevačicu Mirjana Mimu Bažalac  upoznali smo u jednoj od ranijih sezona takmičenja veterana „Nikad nije kasno“, a nakon zapaženog učešća u ovom šouu sada konačno može da uživa u životu jer su najteži trenuci daleko iza nje. Mima je naime okrenula novi list i posvetila se onome što najviše voli, as to je muzika. Pre nekoliko nedelja snimila je prvu pesmu, a sada je na red došla i druga numera koja već na prvo slušanje ulazi u uši i pronalazi put do gledalaca.

-Koja ti je ovo mala, šta ti ona više daje, šta to ima a meni fali, hrabro reci idi dalje – reči su refrena nove Mimine pesme.

Spot za pesmu „Koja ti je ovo mala“ snimljen je u predivnom ambijentu na Fruškoj gori a Mima je otkrila da je uradila jednu stvar koju nije nikada ranije.

-I da, danas prvi put u životu ću da obučem venčanicu – otkrila je Mima za Grand pred snimanje spota, ne otkrivajući da li joj je lakše pošto je na snimanje pošla i njena ćerka.

Na loše stvari koje su za njom Mima ne želi da se osvrće, a pogotovo ne na razvod koji ju je duboko pogodio.

-Idem napred, šta je bilo bilo je! Imam tri princeze i zbog njih moram da nastavim dalje – iskreno je rekla Mima otkrivajući šta je pokreće da uvek ide napred i nikada se ne osvrće unazad.

Pevačica kaže i da energiju crpi upravo iz svoje prošlosti, a da su je brojne nedaće kroz koje je prolazila kroz život samo ojačale i dale joj vetar u leđa da danas zasija još većim sjajem.

Falilo mi je to detinjstvo i dan danas imam dete u sebi, čini mi se da još nisam odrasla baš zbog toga. Rođeni brat kada me zove kaže mi kevo gde si, brat i sestra me doživljavaju kao majku, ali tako je moralo. Da nije bilo takvog detinjstva mislim da ne bih izrasla u čoveka kakav sam danas – rekla je Mima za Grand.

Tekst i muziku za Miminu pesmu „Koja ti je ovo mala“ napisala je Lidija Jovanović, aranžman potpisuje Boban Prodanović a spot za numeru možete pogledati u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen youtube,
Autor: A.Dačić