Publika je na najtežem zadatku do sada: Glasanje je počelo, a u finale ide samo jedan

KANDIDATI NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA 6 2

Još jedno polufinale emisije „Nikad nije kasno“ održano je sinoć, u kojem smo dobili još pet finalista, a publika je sad na najtežem zadatku i bira još jednog.

Nakon odluke žirija, na Fejsbuk glasanju bori se 7 kandidata za jedno mesto u finalu, a o tome ko zaslužuje da se bori za titulu pobednika odlučujete samo vi.

Nakon emisije na Fejsbuk glasanju su: Gordana Antolović, Renata Kukolj, Mujo Šaćirović, Petar Dević, Muharem Hamzakadić Haro, Stiven Kadrijević i Slaviša Stanojević Pirke, a za njih možete glasati (OVDE)

Hvataj 4

Glasanje traje 24 sata, a samo jedan od njih prolazi dalje u veliko finale. Svog favorita podržite klikom na link (OVDE).

Podsećamo, direktno iz drugog polufinala u veliko finale su prošli: Ružica Čavić, Sašo Bašeski, Srđan Stefanović Srle, Sabina Kasumović i Miroslav Mišić.

prosli NNK SNIMANJE 07062024 FOTO MUNJA 21 1

BONUS VIDEO: Žika jakšić i mali Lazar

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković