Od amatera do borbe za finale! Renata Kukolj izvela Džejlinu omiljenu pesmu, Mare oduševljen: „Teško je poverovati da nisi profesionalac“ VIDEO

renata kukolj nikad nije kasno

Renata Kukolj (43) iz Beograda bila je potpuni amatar u pevanju, a onda se pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“ i za kratko vreme osvojila simpatije publike i postala jedna od upečetljivijih kandidata koji se bori za finale.

Renata ne krije zadovoljstvo što je zahvaljujući svom glasu stigla do polufinala šoua veterana, iako još uvek nema veliko iskustvo u pevanju, sem onog takmičarskog.

Renata Kukolj: „Nigde ne nastupam“

-Ja sam potpuni amater, još uvek nigde ne nastupam, ali pripremam se polako. Nisam očekivala da ću biti u polufinalu, ali sam želela. Mislim da je bitno doći do finala jer time pokazujemo da smo uspeli i da možemo da uspemo u onome što želimo- istakla je Renata.

renata kukolj
Renata Kukolj, emisija „Nikad nije kasno“

U polufinalu Renata se predstavila hitom „Moja poslednja i prva ljubavi“ Tereze Kesovije, inače omiljenom pesmom Džejle Ramović.

Renatin nastup iz polufinala možete da pogledate u videu ispod.

Takmičarka je priznala da odavno nije imala tako veliku tremu na sceni kao večeras, a žiri je prokomentarisao da za to nije imala potrebe.

-Bili ste divni. Hvala vam što ste otpevali najlepšu pesmu na svetu. Ja sam tako uživala u vašoj interpretaciji– istakla je Džejla, dok je Milan Đurđević dodao:

-Meni je ovo bilo fenomenalno. Bila si fokusirana potpuno, a Mare je bio fokusiran na Žiku, tako da smo imali vizuelni doživljaj. Super pevaš, muzikalna si jako, imaš estetiku nastupa i treba da se baviš muzikom.

IMG 8943 1

Saša Milošević Mare nije štedeo reči hvale za Renatu.

-Ti si meni potpuno ispunjenje smisla ove emisije, neko ko je potpuni amater, ima pretpostavke da ima talenat, ali ima neke sumnje i jednog dana kaže „da“, ja ću da provam. Ti si tokom pojavljivanja toliko uživala na ovoj sceni i bilo je teško poverovati da ti nisi ozbiljan profesionalac. Pesme koje si birala i izvodila, način na koji si izgledala su bile fantastični. Zadovoljstvo mi je što si nam omogućila da uživamo u tvojim nastupima- zaključio je Mare.

renata kukolj

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: I. Ankić