Kakva gozba na snimanju emisije „Nikad nije kasno“: Jagnje i mantije stigle direktno iz Novog Pazara za Žiku (VIDEO)

Ekipa Grand portala i ove nedelje zabeležila je sve što se dešavalo iza kulisa snimanja nove epizode omiljenog porodičnog programa „Nikad nije kasno“. Nije mogao da nam promakne detalj, pa smo se uverili da je na ovom snimanju bila prava gozba, a čak je stiglo i pečeno jagnje.

ZIRI ZG SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 13 ok 3

Svi su se polako okupljali u čuvenom bekstejdžu gde su se pripremili za snimanje, a pored premijera Saše Miloševića Mareta, večeras će u sudijskim stolicama sedeti Kaliopi i Željko Samardžić.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 12 ok 1

Jagnje i mantije stigle direktno iz Novog Pazara za Žiku Jakšića

Niko nije mogao ni da nasluti da će snimanje biti prekinuto, a sve zbog jagnjetine i mantija koji su stigli direktno iz Novog Pazara.

Đakonijama se najviše obradovao idejni tvorac emisije i voditelj Žika Jakšić koji nije mogao da odoli, pa je probao od sve.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 12102023 FOTO MUNJA 5 ok 1

Ovo je samo jedan mali deo svega što vas čeka večeras od 21h na kanalu Prve televizije, a sve detalje iz bekstejdža pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović – Koncert Sarajevo

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković