Login/Registracija

NEVEROVATNE SUDBINE I SNOVI: Evo ko su takmičari koje večeras gledamo u NIKAD NIJE KASNO

Večeras nas očekuje nastavak drugog kruga šoua „Nikad nije kasno“ u kom će ka ostvarenju snova ići čak pet veterana.

Meastralni pevači, neki i amateri pokušaće da na velikoj sceni dosanjaju svoje snove i u poznim godinama postanu profesionalci, a ocenjivaće ih žiri u sastavu Saša Milošević Mare, Tamara Milutinović i Amar Gile.

U nastavku teksta pogledajte ko su kandidati koji će večeras pevati na Prvoj televiziji i saznajte kako ih je sudbina dovela do najgledanijeg šoua.

Snežana  Trifunović

Snežana ima 45 godina i dolazi iz Lazarevca. Trenutno radi kao vaspitačica u jednom vrtiću, a sa bendom povremeno nastupa.

Njenu muzičku karijeru je prekinula udaja, ubrzo i trudnoća, a nakon rođenja sina rešila je da se u potpunosti posveti njemu, te je muziku zanemarila.

Danas je razvedena i živi sa sinom Savom za kog kaže da je njen najveći uspeh.

Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da se predstavi široj publici i da upozna nove ljude iz čitavog sveta.

Vera Salonski

Vera (49) je rođena u Nemačkoj, ali od svoje pete godine živi u Đurđevu. Muzikom se bavi čitav život.

Od malih nogu je pevala u horu, a kasnije pevala i igrala u Kulturno-umetničkom društvu, a sada je stalni član jednog KUD-a sa kojim redovno nastupa.

Udata je ima sina, ćerku i unuku kojoj najčešće peva.

Branislav Banda

Branislav (50) dolazi iz Beograda, ali voli da naglasi da je sa Bežanijske kose.

Od najranijeg detinjstva se bavi muzikom, svirao je violinu, gitaru i harmoniku. Aktivno je nastupao sve dok se nije oženio, a kada je uplovio u brak rešio je da se posveti porodici.

U životu je radio nekoliko poslova – od zelenila do turističke agencije, a trenutno radi kao poštar. Inače je po struci mašinski inženjer.

Voli u šali da kaže da se za učešće u emisiji „Nikad nije kasno“ prijavio kako bi pokazao svima ko je najbolji pevač na Bežanijskoj kosi. 

Edvin Husarić-Edo

Muzikom se aktivno bavi već 23 godine, a danas ima 50. Velika ljubav mu je fudbal koji je igrao do pre nekoliko godina. Kaže da je bio veliki talenat, a nekoliko puta je bio i proglašen za najboljeg strelca kluba u kome je igrao.

Završio je srednju elektrotehničku školu, a neostvarena želja mu je da završi isti fakultet. Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da pokaže svoj talenat široj publici. Za sebe kaže da je pravi narodnjak.

Ljubiša Ilijev

Ljubiša ima 49 godina, a prijava za učešće u „Nikad nije kasno“ za njega je bila veliko iznenađenje od sinova.

Kaže da je majstor u svojoj kući i da sve ume i hoće da popravi, a u takmičenju veterana završio je upravo zbog sinova koji su ga tajno prijavili.

Pevanjem je počeo da se bavi na sopstvenoj svadbi i od tad nastupa na raznim veseljima. Tvrdi da mu je trema najveći problem i ako nju savlada, sve će u životu uspeti, pa i da u poznim godinama postane afirmisani pevač.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić