Bivša takmičarka doživela ŠOK NA ULICI: Nepoznata žena je ZAKUCALA komentarom

1d1be31fe207985d50d7c30a80ed213da0032551

Šarmantna Slađana Lacku Spirovski ostavila je veliki pečat u takmičenju „Nikad nije kasno“, a tome svedoče i raznorazne situacije u kojima se gotovo svakodnevno nalazi. U Srbiji, ali i regionu gde god da se pojavi privlači veliku pažnju te je za Grand šta joj se sve izdogađalo poslednjih dana.

-Bilo mi je zanimljivo kada sam u Bjeljini, svratila u pekaru i slikala sam se sa dosta njih, kao prava zvezda! Većina njih kaže da im je žao što nisam prošla i pitaju kada ponovo idem. A u Vršcu mi se desilo da mi je jedna starija gospođa prišla, zaustavila me i rekla „Znam da ste bili u Nikad nije kasno, prepoznala sam vas po mali ustima“- ispričala je Slađana koja priznaje da i sama voli da se našali na svoj račun.

-Izgleda da sam ostala upamćena po malim ustima, sinu zvezdi i specifičnoj boji glasa!- rekla je kroz smeh.

69796069fc61a2b4033ca35cac060a399db280e5

Iako mi mala usta nismo primetili, zanimalo nas je da li je pristalica estetskih korekcija, ali i da li je nešt na sebi korigovala.

Nisam ništa radila, čak nisam ni botoks stavljala! Jedino veštačko na meni su zubi (smeh)- priznala je prošlogodišnja takmičarka.

Nedavno je eksluzivno za Grand otkrila da snima duet sa Dušanom Joksimovićem, koji je poznat po nadimku Pepsi, međutim publika već postaje ozbiljno nestrpljiva te je Slađa otkrila gde je zaškripalo i zašto do sada pesma nije ugledala svetlost dana.

-Nikako da završimo tu pesmu. Vladimir Todosijević je napravio muziku, sin treba da odradi produkciju, ali mnogo putujemo, nastupi na sve strane tako da imamo baš malo vremena. Ja sam uglavnom po Banatu, a sin po Evropi- objasnila je Slađana uz obećanje da će se potruditi da što pre iznenadi publiku.

Međutim, pored brojnih obaveza i nastupa, tvrdi da vremena za gledanje svoje omiljene emisije „Nikad nije kasno“ uvek ima.

-Prati emisije i toliko me uveseljavaju da ne mogu da vam objasnim. Želim svu sreću svim takmičarima- poručila je Lacku.

5f2fd241c5be64b1e475ebc92d4b4eb616b1bfe8
Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović