„Po tome ću pamtiti takmičenje“: Nevenka Vukosav oduševljena nakon polufinala: „Žiriju će biti jako teško“ VIDEO

Nakon što je svojim sjajnim nastupom zasenila sve prisutne, Nevenka Vukosav imala je priliku još jednom da zasija na sceni „Nikad nije kasno“ u duetu sa Anom Bekutom.

Kroz harmoniju svojih glasova, Nevenka i Bekuta stvorile su magičan trenutak, a takmičarka je nakon toga za Grand otkrila svoje utiske.

-Bilo je divno i savršeno, mogu samo reći profesionalac i to je to, nemam šta više – istakla je ona.

IMG 6982

Nevenka je svake nedelje oduševljavala žiri i publiku, a sada je otkrila po čemu će pamtiti ovo takmičenje.

-Ovo takmičenje ću pamtiti po tome što sam sama sebi poklonila nešto važno, po divnim ljudima, sve je na svom mestu. Dočekate jako dobro goste koji dođu ovde da se bave muzikom, divna organizacija i program – ispričala je Nevenka.

IMG 6961

Nevenka nije mogla da se odluči ko po njoj zaslužuje pobedu, ističući da ni žiriju neće biti lako kada budu trebali da donesu odluku.

Sigurno će pobediti najbolji pevači, bez obzira što je u trenutnoj situaciji jako teško odlučiti i odabrati. Moji prijatelji su svi na visokom nivou i mislim da će žiriju biti stvarno teško da izaberu – rekla je ona, pa dodala odakle očekuje podršku:

-Italija će da navija, Hrvatska će da navija, mogu da kažem jedni mali komadići celog sveta.

IMG 6973

BONUS VIDEO: Nevenka Vukosav – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić