Zbog infarkta napustio posao, a tek da čujete kako Miloš Radić zarađuje u penziji: „Spojio sam dobro i korisno“ VIDEO

Miloš Radić (53) iz Nevesinja završio je učešće u polufinalu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ nakon što mu je za dlaku izmakao prolaz u finale na Fejsbuk glasanju, a otkrio je zbog čega se Saša MIlošević Mare kojeg je oduševio tokom sezone raspituje za autore koji bi mu podarili jednu pesmu.

Miloš je u razgovoru za Grand ispričao i kako provodi penzionerske dane jer je zbog infarkta koji je doživeo pre nekoliko godina morao da prestane da radi, a priznao je i kako doživljava svoje učešće u polufinalu popularnog šoua.

-Polufinale je veliki uspeh i nisam opterećen sa time da li ću proći ili ne. Ovo je možda i malo više nego što sam očekivao – priznao je Miloš.

miloš radić penzioner

On je tokom čitave sezone oduševvljavao publiku svojim interpretacijama, a njegova boja glasa naročito se dopala Maretu koji je otkrio da je razmišljao ko bi od autora i kakvu pesmu mogao da napiše za Miloša.

-Dok sam se takmičio nisam pevao ni jednu pesmu od Željka Samardžića koji mi izuzetno odgovara kao interpretator. Jednostavno nije bilo prilike, uvek sam nekako birao neke druge pesme – rekao je takmičar.

miloš radić penzioner

Miloš je otkrio i šta radi pošto je mladi penzioner.

-Slobodno vreme koje sada imam koristim šetajući kroz prirodu i onda dok šetam spojim dobro sa korisnim i između ostalog skupljam pečurke malo i za svoju upotrebu, a i da se proda i uzme koji dinar – otkrio je Miloš i objasnio da mu kišni period u tom smislu veoma odgovara:

-Najviše ima vrganja a i najbolji je, ali ima i dosta lisičarke i najviše se to otkupljuje.

miloš radić penzioner

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić