Neprepoznatljiva! Osvojila vas je čim se pojavila u „Nikad nije kasno“, a sada živi svoj najveći san

sabina kaltak 1

Već nakon prvog pojavljivanja u popularnom šouu „Nikad nije kasno“ takmičarka sa fotografije osvojila je srca publike divnim glasom, ali i svojom vedrinom.

Iako je ostavila utisak da se muzikom bavi celog života, istina je potpuno drugačija.

-Uzbuđena sam, ovo takmičenje je nešto što sam dugo čekala i nešto o čemu sam od malih nogu sanjala. Sa samo 11 godina sam molila oca da me vodi na muzičko takmičenje u Priboju i već sa 16 su počeli da rade na mojoj ploči- otkrila je veteranka prilikom prvog predstavljanja.

sabina2

Roditelji su joj bili neizmerna podrška u njenoj nameri da se ostvari u muzici, međutim brak i dolazak deteta devedesetih godina su promenili njene planove.

-Sa dolaskom u inostranstvo je sve završeno- reka je takmičarka jednom prilikom.

Ipak, njena priča je pravi primer da nikada nije kasno da odustanete od svojih snova! Uprkos uspehu i stabilnom poslu uspela je da ostvari svoju želju iz mladosti i trijumfuje u Žikinom šou programu.

sabina

Ako se mnogo promenila i ukoliko je niste prepoznali, mi vam otkrivamo da se na fotografijama starim i po nekoliko decenija nalazi Sabina Kaltak, ovogodišnja pobednica.

Nakon deset meseci borbe na Grandovoj sceni publika je u njoj prepoznala talenat, trud i volju i nagradila je sa čak  8.417 glasova.

sabina kaltak finale nnk ok foto munja

Iako je od njenog trijumfa prošlo skoro mesec dana, pobednica osme sezone ovog muzičkog takmičenja i dalje ne može da veruje da je ostvarila svoj životni san.

-Nisam očekivala ništa, kada sam se prijavila želja mi je bila samo da učestvujem i da budem deo emisije, jer je fenomenalna. Kako smo se takmičili, kako su prolazili dani i meseci, naravno da se želja za pobedom pojavila u dubini duše– rekla je Sabina za Grand.

BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović