Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Mare prvi put imao OPASNU ZAMERKU, Goca Tržan izletela na scenu

Sa 16 godina Lidija Đorđević iz Vladičinog Hana ušla je u kafanu, a sa 42 i dalje sa istim žarom radi posao koji voli, iako joj nije bilo suđeno da se u ranoj mladosti proslavi, te je šansu potražila u šouu „Nikad nije kasno“.

Kasno da se ni zbog čega ne kaje, osim što joj je pesma „Srna i jelen“ koju danas peva Snežana Đurišić izmakla za dlaku.

Moraš se odreći nečega da bi mogao nešto drugo da uradiš. Ja sam birala porodicu, birala decu, danas imam njih troje, svoju vojsku, a pesma kao pesma – ide usput– rekla je takmičarka i dodala da danas živi onako je oduvek maštala. Tome doprinosi i pojavljivanje u takmičenju pevača veterana.

U prvom krugu raspametila je sve glasom, dok je u drugom iznenadila promenom imidža.

-Još ste mladi, imate tek 42 godine, tako da polako za sve u životu. Ali vidim da ste se ošišali, je l’ vam lakše? Kako idu godine kosa je sve svetlija i kraća konstatovala je Goca Tržan, što je takmičarka i potvrdila.

Saša Milošević Mare je istakao da mu je drago da je ponovo vidi na sceni, budući da mu se veoma dopada kako peva, a u drugom krugu predstavila se pesmom „Uzmi ili ostavi“ Marine Živković.

Imate to nešto, lepu energiju, odlično pevate i meni se to baš dopada– rekla je Goca, dok je Džejla Ramović dodala da je uživala u njenom nastupu.

-Ja ću biti neobično iskren sa Vama, meni se više dopala prošla pesma u prvom krugu. Ne fali ni muzikanosti, ni pevačkog umeća, ali stilski da. Ovo su finese finesa, pije vodu, ali znam da možemo da imamo ozbiljne bravure od Vas i to hoću da izazovem – uputio je kritiku Mare.

U revijalnom delu takmičenja Lidija je u duetu sa ćerkom Emilijom otpevala pesmu „Zbog tebe“ grupe „Tap 011“ koja je podstakla Gocu da evocira uspomene i najavi novi singl grupe čiji je i sama bila član.

Međutim, niko nije očekivao da će upravo Goca izleteti na sceni i zapevati sa majkom i ćerkom.

Lavina emocija prelomila se studijom kada je Goca pustila glas i dala podršku Lidiji i njenoj ćerki koja je inače student Pravnog fakulteta.

-Ako ubijem nekad nekoga, nju ću da zovem da me brani- našalila se Goca na kraju maestralnog nastupa tokom kog je ceo studio bio na nogama.

NE PROPUSTITE

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić