Veteran sa Gocom Tržan priredio MAGIJU na sceni, pevačica poručila: „To je za poštovanje“

0A0A7817

Šarmantnog biznismena iz Severne Makedonije Valentina Milanova (54) publika je imala priliku da upozna u prvom krugu takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ gde je svojim glasom i harizmom osvojio milione.

Koliko je dobro izveo svetski hit u toj emisiji, dokazuje i nadimak koji je dobio, ali i pohvale da može da nastupi bilo gde na svetu. Tako je posle prvog pojavljivanja poneo laskavu titulu da je Frenk Sinatra iz Velesa što je njega ohrabrilo da se i u drugom krugu pokaže što bolje.

Veteran je u svom profilu otvoreno govorio o životu, a prizano je da ga je posao menadžera udaljio od muzike, ali uprkos tome, muzika je ostala njegova najveća životna ljubav.

-Danas radim kao menadžer u jednoj jako uspešnoj firmi, ostišao sam malo u sport, takođe sam pokrenuo i privatnu firmu koja se bavi proizvodnjom sušenog povrća – kazao je on i otkrio šta je bio najveći motiv da se prijavi za ovaj šou:

-Došao sam ove da učinim nešto za sebe, kako da kažem da ovo bude za moju dušu – rekao je Valentin.

0A0A7746 2

Čim je stao na veliku Grandovu scenu, prizao je da je već posle prvog kruga dobio sve pohvale od sugrađana i prijatelja i da su se mnogi koji ga nisu znali kao pevača iznenadili kada su ga videli u takmičenju.

-Dobio sam zaista sve pohvale, oni ljudi koji znaju kako ja pevam, znali su da mogu nešto da uradim, dok su oni koji nisu znali da pevam ostali zaprepašćeni- dodao je on.

Kako je u prvom krugu pevao klasičnu pop numeru, veteran je za drugo pojavljivanje odabrao makedonsku rok pesmu „Dva, dva tri“.

Energijom i harizmom zasenio je sve u studiju, onda su usledili komentari stručnog žirija.

-Svi su izgleda uživali, i publika, orkestar, a posebno naši prateći vokali. Ova pesma je iz sedamdesetih godina, pa nije čudo što je ja ovako mlad nisam čuo. Baš si podigao atmosferu, svaka ti čast – rekao je kroz smeh Saša Milošević Mare.

-Sviđa mi se kako pevaš, sviđa mi se odabir muzike. Lepo je kad neko iz Makedonije oda počast svojoj muzici i jeziku, to je za poštovanje, samo nastavi tako. Volela bih da sledeći put bude neka tradicionalna pesma – dodala je Goca Tržan.

-Svaka Vam čast, baš sam uživala. Htela sam da vas pitam kakav ste komentar dobili od Kaliopi, sigurna sam da je ona gledala? – upitala je Džejla Ramović.

-Zaista sam dobio pohvale, ona je moja dobra prijateljica, čak je i nedavno imala koncert kod nas u Velesu – odgovorio je veteran.

0A0A7863

U revijalnom delu, Valentin je imao čast da nastupi sa Gocom Tržan i da zajedno otpevaju čuveni hit „Princeza“. Interpretacijom su oduševili i raznežili sve u studiju i kraj malih ekrana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković