„Vi ste nemoćni, plašite se lepih žena“ Snežana Đurišić održala lekciju takmičaru, Isak zakucao komentarom

nazif muratović nikad nije kasno

Čim je stao na scenu Nazif Muratović iz Šapca razgalio je žiri u takmičenju „Nikad nije kasno“, a njegov nadimak Lola odmah je izazvao šaljive komentare članova žirija.

-Lola bekrija – prokomentarisala je Snežana Đurišić, dok se Saša Milošević Mare pitao kako se izgubilo ono „bekrija“ pa mu je kao nadimak ostao samo Lola.

-Volim fudbal, zato – objasnio je Nazif.

nazif muratović

Takmičar je iskoristio priliku da pozdravi svoje prijatelje i kolege koji su mu najveća podrška od kada je kročio u tamičenje.

-Radim u jednoj industrijskoj firmi, auto firmi, i hoću sve da ih pozdravim. Mnogi su oduševljeni. Svi su gledali i rekli mi svaka čast – rekao je Nazif i najavio šta će pevati.

-Ja volim žene, ali ne verujem lepim ženama – rekao je Nazif i osvojio aplauz svih u studiju, kao i smeh

-Pametno – prokomentarisao je Žika Jakšić, a Mare je predložio da uz tu numeru veže pesmu „Mene su učile godine“.

Nazif Muratovic 10

Snežana Đurišić održala lekciju Nazifu Muratoviću o ženama

Snežanu je zanimalo zbog čega pevač ima tako rigidan stav o lepšem polu.

-Zašto ne verujete lepim ženama, Lolo? – upitala je Snežana takmičara.

Nazif Muratovic 3

Mare je rešio da uizme stvar u svoje ruke i da odgovori, tačnije da zapeva umesto takmičara.

-Što je lepo to je prokleto – zapevao je Mare, a Žika se pitao zašto njega gledaju ali je ostao bez odgovora.

-Vi ste nemoćni. Plašite se lepih žena, lepe žene su opasne – rekla je potom Sneža i poručila orkestru da krene sa pesmom.

-Al’ jedan je život moj. Na primer. Ko se plaši, ja se ne plašim, ne, ne. Nikada. Al’ da verujem, ne verujem baš – rekao je Žika dok se orkestar pripremao, a Mare se našalio:

-Ja se plašim da se plašim.

Nazif Muratović Nikad nije kasno – Live:

Nazif je osvojio zaslužen aplauz nakon sjajnog izvođenja, a voditeljka Dragana Katić prva je pohvalila njegovo pevanje ove predivne pesme koju u originalu izvodi Slavko Banjac.

-Uverljivi ste bili vrlo u ovome. Odbranili ste svoj stav nastupom – prokomentarisala je Dragana i dala reč Isaku Šabanoviću koji je član žirija u ovoj emisiji.

0A0A2822

Isak je neočekivano bio veoma škrt na rečima i samo prokomentarisao u sarajevskom žargonu „Lapac“ na račun onih koji se i dalje plaše lepih dama, dok je Snežana naglasila da je na sceni viđen iskren i šarmantan nastup.

-Mogli biste da verujete ženi. Svaka je lepa na svoj način. Niko od vas neće baš da se zakači za neku koja nije lepa – rekla je Snežana kojoj nije bio uverljiv Nazifov komentar da gleda prvenstveno dušu, pa onda izgled.

Nazif Muratovic 1

Mare je prekinuo diskusiju na temu muško-ženskih odnosa i pohvalio takmičarev nastup.

-Lolo, na nivou. Voleo bih da jednom bude Slavko Banjac u žiriju kad ti pevaš, pa da vas čujem u duetu – rekao je Mare.

Takmičaru su podrška u ovoj emisiji bili ćerka Lidija, sin Latif, kao i unuk Dario, koji je već bio u ovoj emisiji.

nazif muratović nikad nije kasno

Ćerka je objasnila da radi u fabrici tapacirunga i presvlaka za automobile, što je Žiku inspirisalo da da kratki osvrt o kožnoj industriji i popularnim brendovima koji svoje proizvoide prave u Srbiji, apotom je najavio revijalni nastup.

-Pa da, ne odustaje burazer. Slavko Banjac i Vesna Zmijanac „Ja imam nekog a ti si sam“ – najavio je Žika Nazifa i njegovu ćerku koji su oduševili izvođenjem ovog hita.

Kako je izgledao nastup Nazifa Muratovića sa ćerkom Lidijom pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić