Ovako nešto se nikada nije desilo u emisiji: Žika Jakšić pripremio iznenađenje za gledaoce o kome će se dugo pričati (VIDEO)

I večeras od 21 čas uživamo u najemotivnijem šou veterana , a kao što ste navikli budne kamere naše redakcije i ove nedelje pomno su pratile dešavanja u bekstejdžu koja navjavljuju još jednu epizodu za pamćenje.

Nakon što su pristigi domaćini emisije, u dogovoreno vreme stigli su Snežana Đurišić i Isak Šabanović koji su iza scene uz razgovor i smeh vršili poslednje pripreme pred početak snimanja.

snek

Uvek drugačiji, Isak je zadavo muke frizerki koja je pokušavača da mu namesti frizuru, a koju je sve vreme zasmejavao do suza.

isab

Nakon što je pozdravio članove žirija, Žika je požurio na scenu gde je orkestar imao probu, a sudeći po njegovom osmehu oni su spreminiji nego ikad da zajedno sa takmičarima prirede veselo veče.

zika jak

Na veliku radost svih i Snežana i Isak će se latiti mikrofona, a ovaj dvojac priredio je neverovatno iznenađenje za sve gledaoce koje će moći da vide od 21 čas.

Kakva je atmosfera vladala iza kulisa sazjate u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ: