PRESEDAN ZBOG IVANE STOJOVIĆ Takmičarka dva puta pevala žiriju: „Daj gas, budi bezobrazna!“

IMG 7711

Talentovana Ivana Stojović zasenila je sve svojom magičnom izvedbom pesme „Zbog tebe“ Nade Topčagić i stvorila atmosferu koja je dirnula srca svih prisutnih, a žiri nije mogao da sakrije oduševljenje.

Ja mislim da bi možda bilo bolje da je tonalitet bio malo viši, ali generalno ste se izborili sa ovom pesmom s obzirom da ste potpuni amater, niste se bavili ovim poslom ranije, sasvim u redu, sve je ovo bilo dobro – započela je Sneža, a Mare je dodao:

Pitali ste se da li ima napretka, da li može da se napreduje? Kod vas bi moglo baš mnogo da se napreduje. Ja slušam neke od najtežih mesta u pesmi, oslanjanje na sam talenat, pevate jako dobro. Međutim, upravo što je rekla Sneža, nemojte da se plašite da odete nekad i na granicu svog tonaliteta. Zafali energije, neću da vas destimulišem nikako, upravo obrnuto, mislim da možete dva ogromna koraka da napravite sa vrlo malo rada. Zaista imate sjajan potencijal.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 2 ok

Isak Šabanović je istakao duboko poštovanje prema iskustvu Snežane Đurišić i Saše Miloševića Mareta, otkrivajući da mu je dragoceno slušati njihove savete.

-Meni se svidelo slušati njih jer ja i dan danas učim od njih – rekao je Isak, a Žika je zatim dobacio da Ivana zapeva još jednom pesmu, što je i učinila.

-Sad gazi, daj mu gas- posavetovao je Žika takmičarku, a Sneža je kroz smeh dobacila:

-Sad budite bezobrazna!

Ivana Stojović oduševila žiri u Nikad nije kasno

Nakon tog pevanja, saveti žirija su odmah poslužili i zaista pružili vidnu promenu u Ivaninom izvođenju.

ZIRI NNK SNIMANJE 07122023 FOTO MUNJA 4 ok 1

-Evo dragi naši gledaoci, sada ste videli na jednom primeru, koliko zaista neki ljudi zaslužuju da sede u žiriju i znaju da posavetuju na pravi način kandidata – rekao je Žika, a zatim je Mare nastavio:

-Ivanina boja je sad došla do izražaja, prosto sigurnije je sve. Pirke koji je nastupao pre vas, dao je jedan sjajan primer. Nije ovo nastup klasičan, pa sad imate da pevate narednih par sati, je l’ tako? Ovde morate da dođete i bez kalkulacije da date najbolje od sebe u ta tri minuta, jer to se jedino računa. Sve drugo jeste na bazi onoga verujemo da možete drugi put bolje, ali prošla su tri minuta.

IMG 7772

Žika je predstavio njenu podršku, sina Luku koji se pridružio mami na sceni uz Breninu pesmu „Udri Mujo“ te su zajedničkim snagama oduševili sve prisutne.

Ivana Stojović Nikad nije kasno – Takmičarka zapevala sa sinom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković