Login/Registracija

„Izgubila sam sina pre 10 godina“, takmičarka se rasplakala na sceni, žiri u suzama

0A0A6249

Sledeća je na veliku Grandovu scenu izašla Olivera Blagojević (49) iz Batajnice, koja je želela da ispuni svoju želju i nastupom u takmičenju „Nikad nije kasno“ prevaziđe svoje životne tragedije.

-Dolazim iz Batajnice al sam sa Kosova, iz grada Gnjilana. Pozdrav za sve moje Kosovce i naravno gledaoce širom sveta. To je to – rekla je Olivera, a Saša Jakšić Žika je odmah predstavio takmičarkinu podršku, brata Miloša Cvetkovića, i njenu drugaricu Mariju Blagojević, nekdašnju učesnicu ovog šoua.

0A0A6260

Marija je istakla da je došla da podrži takmičarku jer zna da nije lako biti na sceni.

-Čak sam insistirala da se prijavi za ovu emisiju, i evo, hvala Bogu, to je i uradila – ispričala je ona, i otkrila da piše tekstove i pevuši povremeno za dušu, ali i za novac.

-Pošto se oboje prezivamo Blagojević, to znači da naši pokojni preci imaju neku vezu, makar astralnu – rekla je takmičarkina prijateljica koja je inače poreklom iz Rumunije.

IMG 0534

Žika je primetio i da se Oliverin brat dugo bavio pevanjem.

-Pevao sam oko 30 godina ali sam nakon operacije glasnih žica ostavio muziku. Sada sam slobodni umetnik, radim po kućama – ispričao je Miloš objasnivši da je u ovom trenutku keramičar.

Posle ovog razgovora pristupilo se takmičarskom delu emisije.

-Sjajno sam, mislila sam da ću imati tremu, ali kako razgovor teče, sve sam opuštenija. Jedva čekam da krenem da pevam – rekla je Olivera odgovarajući na pitanje Saše Miloševića Mareta kako je večeras.

Takmičarka je otkrila šta će izvesti na sceni:

-Izabrala sam pesmu „Raširi ruke, o majko stara“ jer sam veoma emotivna. Izgubila sam sina pre 10 godina. On meni svakodnevno peva tu pesmu, a ja ću samo da je prenesem vama – objasnila je Olivera.

Njen nastup bio je praćen velikom količinom emocije, a takmičarka je tako reći brisala suze tokom izvođenja ove numere.

Ipak, brzo je vratila radosnu energiju i voditeljka Dragana Katić je sa razlogom konstatovala kako je takmičarka opuštena i rasterećena i dala potom reč članovima žirija da daju svoje komentare.

IMG 0522

Kristina Savić je sa negodovanjem prva iskazala svoje mišljenje:

-Vi ste toliko veseli i puni života, ne znam šta da kažem na ovo. Teško mi je da sve ovo komentarišem. Otpevali ste pesmu kojavama znači emotivno, taj tekst ima smisla kad ga vi pevate. Samo mogu da kažem bravo. Rekli ste da ste došli da otpevate ovu pesmu i da posle sve više i nije bitno – rekla je Kristina, a Uroš Živković je čestitao takmičarki na hrabrosti i borbi, s obzirom da je proučio njenu biografiju.

-Šta ste sve prošli kroz život ali stojite čvrsto i sigurno. Pročitao sam neke stvari iz vaše biografije dok ste se predstavljali i sve vreme spuštam glavu da vas ne gledam, kako ne bih i ja pustio suzu. Svaka vam čast, ispunili ste sebi želju… Želim vam sve najlepše – izneo je Uroš svoje impresije, na šta je takmičarka rekla kako ju je nešto guralo da dođe na veliku Grandovu scenu.

ZIRI NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 23 ok 2

-Držite se i grabite dalje kroz život. Imate prijatelje i niste sami.. Nadam se da ste uživali i hvala vam što ste i nas dirnuli ipak je ovo emotivna emisija – pružio je Uroš podršku Oliveri.

Predsednik žirija je na kraju sumirao utiske:

-Samo ću da saberem ono što su moje kolege rekle… Čestitam – poručio je Mare.

IMG 0452 2

Žika je insistirao da se zbog gledalaca pojasne neki detalji iz Oliverine biogrfije, što jeona i učinila.

-Rodila sam dva sina, Dragoljuba i Lazara. Dragoljub je na žalost preminuo pre deset godina – ispričala je Olivera a Žika je pojasnio:

-Želela si da upravo sa ovom pesmom napraviš sponu sa sinom koji nije tu i uspela si u tome, svaka ti čast – zaključio je Žika.

BONUS VIDEO: Nikad nije kasno – Bekstejdž – Emisija 02

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić