MILIONI KAO OD ŠALE: Ovo su najgledaniji nastupi iz emisije „Nikad nije kasno“ (VIDEO)

Untitled 54
Najgledaniji nastupi Nikad nije kasno

„Nikad nije kasno, omiljeni porodični šou program osvaja srca milionskog auditorijuma iz nedelje u nedelju, a to potvrđuje ne samo milionski auditorijum koji pomno prati takmičenje, već i impresivni rezultati na muzičkoj Jutjub platformi.

Vrtoglave preglede imaju i nastupi gostiju koji su kroz ovih devet godina sedeli u sudijskim stolicama i ocenjivali naše takmičare.

Kako cifre govore, najgledaniji video na jutjubu jeste nastup pobednice stučnog žirija druge sezone Nihade Kapetanović koji sada broji čak 16 miliona pregleda.

Odmah za njom je nastup Hrisosa Elenidisa zvanog Rus, čiji nastup broji preko čak neverovatnih 10 miliona pregleda.

Najgledaniji nastupi Nikad nije kasno

Treće mesto najgledanijeg nastupa u takmičenju „Nikad nije kasno“ zauzeo je sjajan Radenko Bilić koji je oduševio milionski auditorijum kome fali još malo do fantastičnih 10 miliona pregleda.

Po svemu sudeći naši veterani postali su omiljeni pevači velikom broju gledalaca, a slobodno možemo da zaključimo da će i naredni nastupi aktulenih veterana brojati milione pregleda na muzičkim platformama.

BONUS VIDEO: Žika Jakšić i Neda Ukraden – Zora je – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: You Tube,
Autor: K. Marković