Login/Registracija

Svi detalji proslave venčanja Vanje Mijatović u Dubaiju: Mladin stajling je potpuni hit (FOTO)

Nakon gala svadbenog veselja u Beogradu pevačica Vanja Mijatović izgoovorila je sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem vereniku Aleksandru u Antiohijskoj crkvi u Dubaiju. Nakon intimne ceremonije i čina venčanja u krugu najbližih ljudi Vanja je rešila da to proslavi, i to u klubu.

Dobro odabrana ekipa se okupila i organizovala jedno moderno slavlje koje su organizovali kumovi i prijatelji.

-Hvala vam na predivnom iznenađenju!- poručila je srećna Vanja, a ono što je posebno iznenadilo je mladin stajling.

Naime, pevačica je za ovu priliku izabrala crne kožne pantalone i korset sa lancima i potpuno opuštenom fazonu proslavila jedan od najbitnijih dana u životu.

Kokteli, đuskanje, dobar provod bili su samo deo ove posebne noći novopečenog bračnog para, a jedan momenat koji je zabeležila kuma Aleksandra Mladenović istopio je srca mnogih.

Vanja je sa osmehom igrala i plesala u zagrljaju svog supruga ne skidajući osmeh sa lica, a onda je usledila numera Aleksandra Mladenović „Poseban“ koju im je pevala tokom prvog mladenačkog plesa tokom veselja u prestonici.

Podsetimo, Vanja Mijatović pre samo mesec dana priredila je spektakularno svadbeno veselje u jednom popularnom prestoničkom restoranu gde je okupila veliki broj zvanica među kojima je bio veliki broj estradnih imena, nakon čega se odlučila za intimnu ceremoniju u crkvi u Dubaiju.

BONUS VIDEO

Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović