NIJE IMAO IZBORA Porodica vršila pritisak: „Supruga i brat su krivi“ (VIDEO)

ZELJKO LUKIC 50 GOD. LOZNICA 8 1

Energični Željko Lukić već nakon prvog pojavljivanja u popularnom muzičkom šouu „Nikad nije kasno“ kupio je publiku svojim glasom, ali i širokim osmehom koji je odmah postao njegov zaštitni znak.

-Ja sam srećan čovek jer imam zdravu porodicu koja mi pruža podršku i zato što radim ono što najviše volim. Ništa mi drugo ne treba!-poručio je veteran za Grandov portal.

Osim zbog energije kojom pleni i emocije koju pruža svojim glasom, Lukiću bi mnogi mogli da skinu kapu budući da pliva u svim muzičkim žanrovima, što je moramo priznati, danas retkost.

-Ja sam multipraktik, pevam rokenrol, urbanu muziku, ali i stare pesme. Sve što narod voli ja pevam, sve što je lepo, ali nekako mi rok najviše leži. Voleo sam ga od malena i tako je ostalo do dan danas- priznao je Željko koji je posebno ponosan na trenutak kada je zapevao Titu.

-To je bilo pompezno, ja sam tada bio mali, treći razred osnovne škole. Čuo sam da dolazi Tito, bilo je treme i euforije. Sećam se njegovog prstena i zlatnih naočara, to je nešto što se pamti!- ispričao je sa dozom nostalgije.

IMG 0070

Lukićeva porodica odlučila je da mu pomogne da još jednu predivnu uspomenu upiše u svoju biografiju te priznaje da Žikin šou ne doživljavaju kao takmičenje već prelepo iskustvo.

-Mene su deca i supruga prijavile za takmičenje. Inače brat nije znao za to, pa me je i on ujedno prijavio (smeh) Ali svakako su mi supruga i deca najveća podrška, one su čitav život uz mene. Mada generalno ovo ne shvatam kao takmičenje već kao lično zadovoljstvo. Konačno da sam ispunio nešto što sam želeo!- priznao je za Grand.

IMG 0057

U videu ispod saznajte zanimljivosti iz života Željka Lukića:

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović/ B. Stuparušić