Muharem Hamzakadić Haro ocenio članove žirija: „Nadam se da nisam pogrešio“ VIDEO

Muharem Hamzakadić Haro (54) plasirao se u finale takmičenja „Nikad nije kasno“, a njegov poslednji nastup bio je veliko iznenađenje jer je umesto rokenrola koji inače izvodi, otpevao pesmu Sinana Sakića.

Haro je u intervjuu za Grand otkrio otkud takva promena pred finale.

-To je neki folkrok-sinfo. Želeo sam da se oprobam u tom žanru. Inače me radi ova pesma, što kažemo mi mlađi. Otpevao sam je par puta na nekoj tezgi i ljudima je to bilo super – objasnio je nekadašnji pop-rok pevač i kompozitor koji je svestan da je žiri ostao zatečen nakon njegovog nastupa.

-Svi su očekivali neku rok baladu, ali eto. Nadam se da nisam pogrešio – dodao je Haro.

Haro je u razgovoru za Grand odlučio da se nađe u obrnutoj ulozi i da on oceni članove žirija poslednje emisije, a ispričao je i zbog čega je u završnici takmičenja odlučio „da pređe u narodnjake“.

muharem hamzakadić haro ocenio žiri

Pevač se malo našalio pred našim kamerama i sebe stavio u ulogu stručnog žirija i ocenio Mareta, Džejlu i Milana Đurđevića koji su sedeli u sudijskim stolicama.

-Poznajem rad svo troje. Mala Džejla mi je super, čak smo bili i u pregovorima da napišem nešto za nju i nadam se da će nešto biti u narednom periodu. Mareta izuzetno poštujem, to sam više puta rekao. Da ne pričam sada o poslu, on je jako duhovit čovek, a duhoviti ljudi moraju da budu veoma inteligentni. Svaka njegova mi je i duhovita i na mestu. A Milana iz „Nevernih beba“ znam dugi niz godina i to slušam. Vrtim na radiju i TV-u te pesme, volim taj bend – rekao je Haro i objasnio svoj doživljaj „Nevernih beba“:

-Postoji par bendova koje ne stavljam na top listu jer su mi nešto posebno i koje ne želim da poredim sa drugima, a jedan od tih bendova su „Neverne bebe“. Sa njima su tu i „Galija“ kao i sastav „Drugi način“. Ti bendovi za mene imaju posebnu emociju i posebnu priču, baš za moju dušu.

muharem hamzakadić haro ocenio žiri

muharem hamzakadić haro ocenio žiri

Haro je otkrio i kakve planove ima nakon takmičenja i spektakularnog finala koje se bliži.

-Biće to neka balada, možda ću da radim i kompletnu pesmu. Doživljavam je da izvodi neku ljubavnu baladu – dodao je takmičar.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić