Login/Registracija

„Pored vas biti neću, ali vam želim sreću“: Želje poznatih za 2023. su pune ljubavi, ali jedna je ubedljivo POBEDILA

cestitka 1

Tradicija kaže da se novi početak uvek proslavlja bučno, uz veselje i pesmu kako bi oterali sve loše i negativne stvari, a dočekali one nove i lepše. Zato se doček Nove godine uvek proslavlja uz puno radosti i lepe želje i čestitke da u narednoj bude još bolje.

Baš te najlepše želje svima vama uputile su i naše poznate ličnosti koje su se složile da su zdravlje i ljubav najvažnije u 2023. godini. To je prvo poželela Lepa Brena, zatim Ceca Ražnatović, Marija Šerifović koja je osim zdravlja, ljubavi i para, svima poželala i mnogo strpljenja.

marija

-Da budete zdravi, da se volite, da budete divni ljudi. Srećna Nova 2023. godina – poručio je Milan Mitrović za Grand, dok je Suzana Jovanović otkrila šta ona želi svim ljudima širom sveta.

-Samo puno ljubavi, zdravlja i radosti!

-Da ste mi živi, zdravi i srećni – čestitala je Novu i Milica Todorović, dok je sličnu čestitku, uz novac uputila i Zorana Mićanović.

zorana 1

Pobedu je odnela ni manje, ni više nego Vera Matović koja je ovog puta bila najoriginalnija i recitovanjem izrazila svoje želje za sve ljude.

Šta su vam sve poznati poželeli i kako je Vera pobedila sve, pogledajte u videu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić