Login/Registracija

„Neću da se vrtim u krug, to je bio trenutak slabosti“ Isak Šabanović progovorio o problemima (VIDEO)

Roker Isak Šabanović našao se u ulozi žirija u emisiji „Nikad nije kasno“, a za Grand podelio je svoje impresije i otkrio da li i inače prati ovaj šou.

Pratim naravno, bio sam dva, tri puta gost, a sada po prvi put u ulozi žirija. Eto, dođe i moje vreme, šta drugo da kažem. Veliko je zadovoljstvo biti u žiriju sa takvim ljudima- rekao je nasmejani pevač.

Kako je nedavno objavio novu pesmu „Kunem se“ pitali smo pevača da li je zadovoljan reakcijama publike.

Dobro je prošlo kod publike, pevaju pesmu i to mi je najbitnije. Dobro je prošlo i sa pregledima. Pustićemo i na dalje tako, pa da vidimo šta će biti. Ekipa je napravila baš ono što sam ja i očekivamo, ma ne to, nego tri puta bolje – kazao je zadovoljni Isak.

Isak nam je u razgovoru otkrio i planove za budućnost.

-Radimo na novim pesmama, radimo nastupe i super nam je, lepo se živi, tako da sam dao prioritet poslu- iskreno je odgovorio pevač.

Pevač priznaje da mu je prethodni period bio prilično izazovan, ali kako sam kaže, u pitanju je samo pad koncentracije i trenutak slabosti koji su novinari iskoristili. Tvrdi da ga negativni komentari ipak ne pogađaju, iako se pisalo da se zbog istih povlači sa estrade.

Bio sam nešto neraspoložen tih dana, a vi ste mi naišli. Komentare ne čitam, to je bio samo jedan komentar vezano za pesmu i duet, ali to nije do mene zato što ga nisam dobio. Ne bih da se više vrtim u krug, ne dam više da se to desi. Neka bude da je to bio samo pad koncentracije – objasnio je pevač.

U prethodnom periodu spekulisalo se o tome u kakvom je Isak odnosu sa Draganom Stojkovićem Bosancem, pa je pevač odlučio da nagađanjima stane na kraj.

U vrlo korektnim smo odnosima. Čovek je sve u pravu, naslušan je on muzike.

S obzirom da se slaže sa Bosancem, pitali smo Šabanovića da li možemo da očekujemo od njega neki hit u narodnjačkom fazonu.

Na svirkama da, svakako, ali da snimim svoju pesmu, mislim da ne. Opet, nemojte me držati za reč– rekao je Isak.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk