Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja, takvih zanatlija nema još puno: „Iako sam penzioner još uvek se zanimam“ (VIDEO)

Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja

Emotivnom rok baladom „Bacila je sve niz rijeku“ Mirsad Beširević Miško (69) iz Bihaća osvojio je srca publike, a osim starom dobrom muzikom i pevanjem pesama sa puno emocije bavi se i neobičnim zanimanjem koje budi nostalgiju.

-Iako sam penzioner još uvek se zanimam restauracijom nameštaja i izradom novih komada, a muzika je redovna u mom sadašnjem životu – istakao je takmičar i potom objasnio:

Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja
Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja

-Bila je jedna duža muzička pauza u mom životu, ali poslednjih dvadesetak godina redovno nastupam sa ćerkicama, ali i sam kao „one man bend“. Imam dobru opremu i uvek sam angažovan.

Mirsad je istakao i da dolazi iz poznatog rokerskog grada i već ima spreman repertoar za sledeći takmičarski krug.

-Ako prođem dalje imam nameru da pevam pesmu od „Divljih jagoda“. Malo ljudi zna da su basista „Bijelog dugmeta“ Zoran Redžić i kao i njegov brat Fadil, basista „Indeksa“ takođe Bišćani. Seada Zeleta Lipovaču i Alena Islamovića se naveliko zna da su iz Bihaća, kao i mnogiu drugi, da ih sada ne nabrajam tako da je BIhać zaista neka kolevka rok muzike na ovim prostorima – ispričao je pevač.

Mirsad Besirevic 2
Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja

Uprsko tome, Mirsad naglašava da će ipak izvoditi nešto mirnije tonove na sceni.

-Ja nisam ipak tako izraziti roker po pitanju pevanja. Ako bih nešto izabrao, to bi opet bila neka balada poput „Plime“ od „Indeksa“ – rekao je Mirsad.

Mirsad Besirevic 1 1
Mirsad Beširević otkrio čime se bavi pored pevanja

Takmičar je otkrio i za šta po njegovom mišljenju nikad nije kasno:

-Dok god gamižem i hodam mogao bih da izdam album. Uostalom imao sam i Bihaćke tamburaše. Gajim širok repertoar, a planiram da pevam i Dragana Stojnića.

BONUS VIDEO: Mirsad Beširević – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/V.Brusin