Grand u poseti Bojani Barjaktarević, pogledajte kako izgleda kuća pobednice Nikad nije kasno (VIDEO)

Ekipa emisije „Nije lako biti ja“ imala je ekskluzivnu priliku da pre nekoliko dana poseti pobednicu emisije „Nikad nije kasno“ Bojanu Barjaktarević u njenom domu u Paraćinu.

kuca bojane barjaktarevic
Kuća Bojane Barjaktarević

Pevačica je samo za Grand otvorila vrata kuće koju je renovirala pre nekoliko meseci, a u razgovoru sa voditeljom Živojinom Krstićem otkrila je kako provodi vreme kada nema poslovnih obaveza.

Kuća Bojane Barjaktarević

kuca bojane barjaktarevic1
Kuća Bojane Barjaktarević

Bojana se sa svojom decom potrudila da opremi kuću tako da svima bude udobno, a u renoviranje je uložila i veliku sumu novca.

kuca bojane barjaktarevic2
Kuća Bojane Barjaktarević

Kada se uđe u kuću, odmah se prostiru veliki dnevni boravak i kuhinja u kojoj pevačica provodi najviše vremena tokom dana.

-Kada sam slobodna i kada imam vremana moram da odmaram. Volim ja kuhinju, volim i da spremam, ali kad sam slobodna posle nekoliko dana rada sa decom odem na klopicu. Meni slobodi dani dođu kao vikend, dva dana hoću lepo da odmorim od svega i neću bre da radim ništa. Onda sa decom pošto ih ne vidim nekoliko dana izađem negde u restoran, sednemo i pričamo šta se desilo sve dok nisam bila kod kuće – rekla je Bojana.

kuca bojane barjaktarevic 4

Na osnovu onoga što su naše kamere zabeležile, može se reći da je Bojana uložila puno ljubavi i vremena u opremanje doma jer je mislila na svaki detalj u kući.

kuca bojane barjaktarevic 6
Kuća Bojane Barjaktarević

Kako izgleda kuća Bojane Barjaktarević pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković