Zavirite u luksuzni stan pevačice koji je sama renovirala: „Hvala majstoru što je odustao“

miroslava krstic

Miroslava Krstić, nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“, otvorila je vrata svog luksuznog doma u Nišu i pokazala neverovatno majstorsko umeće koje je primenila tokom renoviranja svog stana.

U šali je za Grand istakla da ume od babe da napravi devojku, stari nameštaj da pretvori u novi, a sve zahvaljujući svojim veštim rukama i dekupaž tehnici.

miroslava kstic dnevni boravak
Miroslava Krstić Kuća je moje ogledalo

Miroslava kaže da su je stara romantika i dekupaž tehnika totalno opčinili, pa je od svog doma napravila romantičan prostor u kojem je milina boraviti.

Osim što danas fino zarađuje od uređenja enterijera, Miroslava uživa u tome, a posle nekoliko tuđih kuća, na red je konačno došla i njena.

miroslava krstic kuca

Za Grand nekadašnja takmičarka je otkrila zbog čega je odlučila da sve sama renovira, umesto da angažuje majstore.

-Nije da nismo zvali majstore. Naravno, zvali smo molera i četiri dana je krečio plafone, petog je rekao da ne može da izdrži ni fizički, ni psihički. Razumem ga, jer ja od drugih tražim isto što i sama dajem. Znači, predanost, perfektnost i profesionalnost. Uradila sam sama i baš mu hvala što je odustao- istakla je nekadašnja pevačica koja se u slobodno vreme bavi reparacijom nameštaja.

miroslava krstic kuhinja
Miroslava Krstić Kuća je moja oaza mira

Svoj stan sam počela da renoviram od kuhinje, inače, ovo joj je četvrto izdanje. Baš mi je nešto došlo da sad bude crna i prezadovoljna sam kako je na kraju ispala. Pre farbanja sam sve sama izvadila, oprala, obrisala, vratila unutra, pa ofarbala. Zatim sam farbala vrata na kuhinjskom plakaru i malo ih „udrvenila“(da ivericu napravite da liči na drvo, nije ni malo lako). E,a onda sam morala da doteram i ovaj šank. Ponosna sam kako je urađen. Sama sam napravila lampu od sijalica, oklagija i malo konopca – istakla je pevačica i nastavila:

-Da li treba da dodam i da sam je okrečila?! Podrazumeva se da su i ove sitne dekoracije, sličice, dašcice, kutija za hleb, poruke, takođe, mojih ruku delo.

miroslava

Nekadašnj hobi pretvorila je u biznis i ponosna je na ono što njene ruke naprave, a isto tako što je sve više ljudi koji njenom daru ukazuju poverenje.

Nedavno je jednom hotelu u Nišu dala novo ruho, a često je angažuju i za potrebe studijskog fotkanja.

-Zadovoljna sam, mislim da nema veće sreće nego kad neko veruje u vas i vaš talenat. Eto, meni to poslednjih godina ide od ruke– zaključila je Miroslava za Grand.

miroslava krstic kuca 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić