Takmičarov sin ukrao šou na sceni, ovacije publike u studiju: „Samo napred“

milos radic nastup
Miloš Radić nastup

Miloš Radić iz Nevesinja i večeras je pripremio odličan nastup u kome je publika uživala, ali mu je šou ukrao sin koji je sa njim nastupao u revijalnom delu emisije.

Takmičar je nakon teškog perioda i zdravstvenih problema rešio da okuša svoju sreću u takmičenju pevača veterana, a večeras je ponovo dokazao da mu je mesto na velikoj sceni.

milos radic nastup
Miloš Radić nastup

Miloš Radić nastup Nikad nije kasno drugi krug

Pre nekoliko godina doživeo je infrakt, a onda se penzionisao, pa je nakon oporavka rešio da se vrati svojoj najvećoj ljubavi – muzici.

-Radio sam u rudniku „Gacko“ kao vozač dampera, tu sam počeo da radim i u firmi sam ostao 15 godina. Onda sam imao tu nesreću, imao sam infrakt, pa sam morao da napustim taj posao i trenutno sam u penziji – kazao je on u svom profilu.

milos radic nastup
Miloš Radić nastup

Kao motiv za prijavljivanje naveo je to da želi da vidi kako takmičenje izgleda i da proveri da li mu je mesto na velikoj sceni, a velika želja mu je da selo u kome živi dobije vodu.

-Imamo još dva-tri sela u nevesinjskoj opštini koja nisu dobila gradski vodovod. Obećali su predstavnici vlasti i krenuo je već jedan projekat koji se primiče našem delu sela, tako da se nadam, ako Bog da možda već naredne godine da se to realizuje – rekao je Miloš.

Za pojavljivanje u drugom krugu emisije „Nikad nije kasno“, Radić je odabrao pesmu „Mali je ovo grad“ Željka Šašića kojom je raznežio publiku i oduševio žiri.

-Pevali ste divno, lepo – rekla je Snežana Đurišić nakon nastupa, a Isak se odmah nadovezao:

-Divno, lepo, ja sam uživao. Još više ću da uživam kad počne ova druga ravijalna pesma.

-Super je to što tebi Miloše pevanje inače i godi. Jako dobro pevaš i onda je to vin-vin kombinacija, tako da samo napred – zaključio je Mare.

milos radic nastup
Miloš Radić nastup

Miloš je u revijalnom delu nastupio sa sinom Matijom koji je tati apsolutno ukrao šou. Kako je mališan rekao, on već nekoliko godina svira harmoniku, a često sa tatom peva i kod kuće.

Takmičarov sin ukrao šou na sceni

takmicarov sin ukrao sou u emisiji nikad nije kasno
Miloš Radić nastup

Oni su zajedničkim snagama otpevali numeru „Fikreta“ koja je inače Matijina omiljena pesma, pa mu je tata ovom prilikom ispunio želju da je otpevaju u emisiji „Nikad nije kasno“. Publika ih je nakon nastupa pozdravila ovacijama, a kako je ovaj nastup izgledao, pogledajte u videu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković