Biljana Zeroska sa bratom izvela performans svetskih razmera, žiri opčinjen: „Scena je vaša“

Biljana Zeroska sa bratom u Nikad nije kasno

Puna pozitivne energije, večeras se na sceni pojavila Biljana Zeroska na čiju emociju niko nije osta imun.

Isak Šabanović jedva je čekao da Biljana zapeva, a pre samo nastupa zanimalo ga je da li je u Londonu gde godinama živi bolje nego na Balkanu.

Kada nosiš balkansku dušu svuda lepo, a oni moraju da nauče mnogo od nas,a ne mi od njih– iskrena je bila takmičarka koja se u ovom krugu predstavila pesmom „Mama mia“ kojom je podigla ceo studio na noge.

Meni je bilo lepo i drago da vas vidim kako uživate na sceni i scena je vaša. Što ne bi mogla i neka turneja u Engleskoj ?– predložio je Isak, dok je Mare objasnio zbog čega je ona sjajno otpevala repertoar koji deluje lako, ali ima zamku.

Super Biljana, muzika Abe je specifična, svi je poznajemo i volimo, to je harmonski i melodijski bogata muzika koja zvuči pitko, ali traži poznavanje tehnike pevanja i nadam se da ćete nastaviti da radite pevanje i samo napred- objasnio je predsenik žirija.

Ipak, Snežanu je toliko oduževila Biljanina energija kojom je zračila tokom celog performansa.

Ja nisam nešto toliko obratila pažnju na pevanje jer ste sjajni, pozitivni, šarmantni na sceni i to me je opčinilo- istakla je Đurišićka.

FILP0100

Biljana Zeroska sa bratom u Nikad nije kasno

Žika je predstavio Biljaninu podršku, brata Metodija i prijateljicu Dragicu sa kojom se ispričao o višedecenijskom životu u Engleskoj.

Biljanin brat, Metodije inače stomatolog po zanimanju koji se bavi i muzikom pridružio joj se na sceni u revijalnom delu gde je na klaviru pratio sestru u pesmi „Stranac u noći“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić