Miloš Radić odgovorio na kritike Harisa Džinovića: „Nadam se da će biti prilike“ VIDEO

Takmičar šoua „Nikad nije kasno“ Miloš Radić ove nedelje kupio je publiku i žiri neverovatnim izvođenjem i emocijom, ali i ‘popio’ pozitivne kritike od strane Harisa Džinovića.

Ipak, Džinovićeve reči shvatio je na najpozitivniji način, o čemu je govorio u razgovoru za Grand.

-Baš mi je drago da se potrefilo da je Haris u žiriju. Uvek je dobar savet, dobra stvar za nekoga ko izvodi pesme za ubuduće kada budem pevao, tako da nadam se da će biti prilike da bude još kritike – istakao je Miloš, a zatim dodao:

-Haris mi je za „Romaniju“ rekao da je malo više popularna, a za drugu pesmu koja nije svakidašnja mi je rekao da sam je bolje otpevao. U svakom slučaju, ja sam zadovoljan njegovim komentarima i sugestijama. Verovatno oni imaju bolje uvo i mogu bolje da prepoznaju ako neko vredi kao pevač ili ne.

0A0A0527 1

Iako od malena voli muziku, Miloš je za Grand otkrio da je igrom slučaja napravio dužu muzičku pauzu, ali da i da ga je jedan događaj naterao da se vrati na scenu.

-Počelo je to 2013. godine kada sam se ženio, od tog momenta do sada se bavim aktivno pevanjem. Bavio sam se muzikom kao klinac, a onda ne znam iz kog razloga sa 20 i nekom godinom sam prestao da se bavim muzikom. Onda sam na svadbi pevao i svi su mi govorili da se bavim pevanjem, jer super zvučim i izvodim, pa sam tako krenuo – objasnio je Radić, pa dodao da li se mlada iznenadila kada je zapevao:

-To je bilo pred sam čin venčanja, kada je trebao matičar da dođe. Igrala je naravno sa mnom, pošto to nije bila pesma za ples, nego je bila „Oči jedne žene“ i igrali smo zajedno dok sam ja pevao.

0A0A0534 1 1

Miloš osim što emisiju „Nikad nije kasno“ vidi kao šansu da se što bolje pokaže u muzičkom smislu, često javno apeluje da njegovo selo Pridvorci kod Nevesinja konačno dobije vodu.

Takmičar je sada za Grandotkrio da li ima pomaka u tome, kao i da se nada da će vremenom biti potpuno sređeno.

-Konkretno nema, ali se nadam da bi već moglo nešto da se radi, pa i za godinu, dve dana bi bilo u redu. Znam da to ne može tako brzo da se uradi, velika je to investicija za našu malu opštinu. Mali budžet, a trebaju veliki troškovi. Ja se nadam da će biti neke koristi od ovoga svega što pola godina pričamo u takmičenju o toj vodi i ja se nadam da je to stiglo do određenih ljudi do kojih treba, da ne bude kasno, nego da bude na vreme – zaključio je Radić.

0A0A0531 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Miloš Radić – Daleko negde – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković