Gordana Stojilković o svojoj najtežoj borbi: „Mnogo očekujem od sebe“ VIDEO

Iako se kraj devete sezone šoua „Nikad nije kasno“ bliži kraju, takmičarka Gordana Stojilković za Grand priznaje da tremu još uvek nije uspela da savlada.

Uprkos tome Gordana je uspela da očara žiri i publiku, a svoje utiske nakon nastupa podelila je pred našim kamerama.

-To je prosto u čovekovoj prirodi. Neko prirodno bude veseo, neko stidljiv, a ja sam tremaroš. Nevezano samo za muziku, nego za sve stvari u životu – istakla je Gordana.

0A0A0597 1
Gordana Stojiljković

Ipak, kako i sama tvrdi, trema ne mora nužno da bude loša stvar.

-To nije trema da će nešto loše da se desi, niti se ja nadam nečemu ovde, pa se plašim da li ću proći ili ne. Mislim da je samo odgovornost i da mnogo očekujem od sebe, kao i u porodici kao majka, ali i kao žena. Uvek mislim da nisam dovoljno dobra i onda me zadesi ta neka trema. Ona jeste pozitivna, ali može da vas poljuja ponekad i onda budete nesigurni, ali kada prođe neko vreme onda se kaže „Kakva trema, nema potrebe“. Kao što su rekli Haris Džinović i Žika Jakšić da nema potrebe da imam tremu, a isto su rekle moja majka i obe sestre – dodala je Gordana, a zatim otkrila zbog čega oseća toliki stres:

-Ja sam svesna koliko ne znam, ali sam svesna i koliko znam. Onda ono što ja znam bih volela da bude još bolje i da se pokažem, ne samo u pevanju, nego u bilo čemu u životu, kao prijatelj.

GORDANA STOJILJKOVIC 44 GOD. LESKOVAC 8

Pevačica je za Grand sa osmehom na licu otkrila koje stvari uvek mogu da joj vrate samopouzdanje.

-Samo ljubav. Ne može da se oseti veća ljubav nego prema svom detetu, ne postoji ništa drugo. Pokreće me moje dete na prvom mestu, pa onda majka koja je carica, moje sestre, moj suprug i ništa mi drugo i ne treba. Ja sam uvek iskrena, a to mi često osporavaju. Nekad prećutim, ali tako iznenadim sebe, a tremu uvek imam, a to je jer želim da bude najbolje. Mislim da treba da budemo realni, ako je nešto crno, crno je, ako je nešto belo, belo je, nema sivo – zaključila je Gordana.

0A0A0596 2
Gordana Stojiljković

BONUS VIDEO: Gordana Stojilković – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković / A. Dačić