Nevres Hadžić se prisetio pobede, pa otkrio: „Emisija Nikad nije kasno me je oporavila od bolesti“

MG 9673

Pevač Nevres Hadžić odneo je pobedu u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“ pre tačno četiri godine.

Gledaoci su ga tada upoznali i zavoleli pre svega zbog velikog talenta koji poseduje, ali i zbog pozitivne energije i osmeha koji je njegov zaštitni znak.

IMG 7587

On se nedavno pred našim kamerama prisetio učešća u popularnom šouu, pa je priznao da je u takmičenju upoznao prijatelje za ceo život, ali i da se nakon toga njegov život promenio iz korena.

-Meni je najviše drago što sam se družio sa dobrim ljudima. Pre svega dobri pevači, orkestar, Žika, Dragana i svi su stvarno izuzetno dorbi ljudi. Nemam šta da kažem, ni da se požalim, zaista mi je bilo lepo – rekao je on nedavno za Grand.

IMG 7605

Nevres priznaje da je tokom i nakon takmičenja dobio veliku podršku publike i neku novu snagu koja ga je usmerila na muziku i posao, pa je posle mnogo godina počeo redovno da nastupa.

-Dobio sam vetar u leđa nakon toliko godina, sada malo više radim kada je muzika u pitanju i to me zaista ispunjava – dodaje on.

Nevres Hadzic

Pevač je uvek isticao da mu je pobeda posebno važna, pre svega zbog toga što je uspeo da pobedi sve zdravstvene probleme koje je imao, a kako kaže na njih više ne misli.

-Kada vam kroz život bude sve dobro, pa samo jedan dan vam se desi ono što niko nije očekivao. Meni se se desilo to što se desilo, hvala Bogu to je sada iza mene. Emisija „Nikad nije kasno“ me je oporavila posle svega toga, terapija, bolesti i ružnih scena. Sada se toga ne sećam i to me ne zanima, samo gledam lepe stvari, ta emisija me je ispunila do neba – zaključio je pevač nedavno u emisiji „Grand Magazin“.

U videu pogledajte kako je Nevres pevao tokom takmičenja.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković