Login/Registracija

Takmičenje mu preokrenulo život: „Imam problem, to zna moj psiholog“ (VIDEO)

Rokerski duo na sceni u prošloj emisiji takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ Milenko Jovanović Bajo i Nenad Bogdanović razgalio je publiku, a obojica takmičara prošla su u sledeći krug. Istina jedan na osnovu odluke žirija a drugi nakon Fejsbuk glasanja.

-Imali smo sjajna dva nastupa. Da smo mogli obojica da prođemo direktno bilo bi još bolje. Najsrećniji sam zbog toga što sam razbio svoju tremu i dobio samopouzdanje zahvaljujući nastupu na Grandovoj sceni. Ovo mi je kao sedmica na lotou, prezadovoljan sam – iskren je Bajo.

Veteran je priznao i da se nije nadao da će stići do polufinala.

-Nisam razmišljao uopšte o tome. Inače još od mladosti imam problem sa samopouzdanjem. To znaju i moj lekar i moj psiholog. Sada sam jedan novi, bolji i stabilniji Bajo. Najveća moja pobeda je što sam pobedio samog sebe. Sve ostalo je manje važno – naglasio je takmičar.

Veliku energiju publici preneo je i Nenad svojim nastupom, a za Grand je objasnio odakle mu takva možemo slobodno napisati harizma na sceni.

-Volim sve pesme koje je moj kolega otpevao. Znam koliko je to teško otpevati jer sam ih i sam ranije pevao sa svojim bendom i od srca mu čestitam. I sam sam se potrudio da pokažem ono najbolje u sebi. Toliko mi je Bog dao, i toliko sam i izneo to moje srce na binu – rekao je Nenad i pojasnio detalje:

-Energija je nešto što je mene krasilo od početka takmičenja. Jednostavno ja ne mogu s mirom da iznesem pesme. Kada čujem onaj bas, kada me udari u bubrege, onda moram nešto da radim. Volim tu muziku i tako je doživljavam. To radim iz srca i zato se verovatno to i oseti kao neka energija – dodao je Nenad.

Razgovor sa rokerima koji učestvuju u emisiji „Nikad nije kasno“ Milenkom Jovanovićem Bajom iz Danilovgrada i Nenadom Bogdanovićem iz Modriče pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković