Makedonska Barbara Strejsed oduševila publiku, Jakovleska ima jasnu poruku: „Nisam grešnica“

4f286bed 8f85 4777 a92c e79c4ea11b3e

Kad je prvi put stala na scenu šoua „Nikad nije kasno“, Barbara Jakovleska dobila je nadimak makedonska Barbara Strejsend, budući i da likom i glasom podseća na holivudsku pevačicu i glumicu.

Sve do pre par godina živela je mirnim životom u Švajcarskoj, a na pragu šeste decenije samo jednim pojavljivanjem u takmičenju, počela je da živi svoj san. Završetkom serijala Barbara je očekivala malu promenu, ali ne i da joj se život potpuno preokrene.

fbaccb31276e41b889cf6c1915ac3e21adaa94aa

Veteranka je za Grand otkrila da je pripremila novu pesmu, te da očekuje sjajne reakcije publike.

-U Skoplju sam snimila novu pesmu na makedonskom i srpskom jeziku. Spot spremam za septembar, a pesma je predivna – rekla je pevačica, pa otkrila naziv numere i saradnike:

-Pesma se zove „Nisam grešnica“, muziku i tekst radio je Toni Apostolović, dok je za aranžman zadužen Dragan Ristovski. Prateće vokale izvela je Goga Vučić, a za klarinetom i saksofonom je Rikardo Huna.

99973064 8cb8 4842 b755 0fa6ff7940c4

Barbara sa poslom ne staje, a sada više nego ikada ima energije za nove poslovne pobede.

-Šou „Nikad nije kasno“ je zaslužan za moju sreću i to što sada konačno živim život koji sam oduvek htela. Muzika je moja religija i živim onako kako sam kao devojka priželjkivala –  rekala je Barbara svojevremeno za Grand i otkriva šta se sve promenilo u njenom životu.

-Nastupam redovno u muzičkim emisijama koje se emituju subotom i nedeljom na makedonskoj televiziji, a spremam i novu pesmu. Trebalo bi da u maju uđem u studio, a u septembru da snimim spot i organizujem promociju. Pesmu sam inače dobila od poznatog pop pevača iz Makedonije, Tonija Apostolovića – obećala je pevačica nedavno, a sada ispunila očekivanja publike.

4cfde7ed5499f1c0ef1fb99d3c823b45596fcbfc

Veteranka inače radi u jednoj firmi u Cirihu i posvećena je svakodnevnim obavezama, a vikednom leti za Skoplje gde peva.

-I dalje živim u Švajcarskoj, ali sam često u Skoplju zbog nastupa na televiziji. Zapravo sam na relaciji Cirih – Skoplje i ne žalim se, koliko god nekad bilo naporno. Uglavnom radnim danima radim u firmi, a vikendom letim za Skoplje. Novu godinu sam provela sa našom pobednicom Dobrilom Čabrić, zajedno smo pevale i koristimo svaku priliku da se vidimo i družimo -hvali se Barbara i otkriva kako Švajcarci i kolege reaguju na njen način života i to što nema vremena da predahne:

-Imam veliku podršku od kolega iz firme, gde inače radim već 15 godina. Svi su jako ponosni na mene i veliki su mi oslonac.

BONUS VIDEO:

Foto: Grand,
Autor: I.Grk