ČIST LUKSUZ Sin ove pevačice poseduje skupoceni automobil o kom mnogi mogu samo da sanjaju

Ako je suditi po objavama pevačice Barbare Jakovleske, njena porodica uživa u čistom luksuzu. Skupoceni automobili, putovanja, luskuzni hoteli i svakodnevna poseta švajcarskim restoranima odaju utisak da žive bezbrižnim, lagodnim životom.

Posebnu pažnju na društvenim mrežama izaziva kolekcija luksuznih automobila Barabinog 24- godišnjeg sina Dina. Zato smo kontaktirali pevačicu i saznali odakle baš ljubav prema automobilima i da li zaista mogu da se pohvale da u Sent Galenu žive na visokoj nozi.

23a80d4d32abd7e54613e6360ac0b6546a5d0781

– U Švajcasrkoj se zaista mnogo radi. A ko radi i zarađuje, trudi se da se sebi obezbedi pristojan život i to mu ovde i uspeva. Za razliku od našeg regiona, Srbije, Makedonije, BiH i Hrvatske, u Švajcarskoj su visoke plate, visoka je kupovna moć, samim tim je i standard visok– kaže Barbara na početku razgovora i objašnjava da njen sin od malena gaji ljubav prema automobilima.

– Dino ima 24 godine, radi u osiguranju i neverovatno je koliko je vredan i sposoban. Još kao dete igrao se sa autićima i zavoleo ih, i uvek je imao cilj i borio se da ga ostvari, pa je tako i danas – ističe nekadašnja učesnica šoua „Nikad nije kasno“ i dodaje da je do skoro posedovao nekoliko Mercedesovih automobila, a da je svoj vozni park nedavno obogatio i najnovijim modelom. 

U kupovini je, kako kaže, učestvovala cela porodica.

43fce07a68f99bea99c48c0e7ff661f1b4883736

– Dok je živeo sa mnom ostavljao je svoju platu sa strane i na taj način je sebi mogao da priušti dobar auto –  kaže Barbara i nastavlja.

– Ovi automobili su svuda u svetu skupi, ali se to kod nas ne kupuje gotovinom. Ovde svi voze auto na lizing i rate jesu velike, ali kad barem dvoje iz porodice priveđuje, onda možete sebi da priuštite tako nešto. Dino je nedavno počeo da živi sa verenicom Dženifer, oboje dobro zarađuju i mogu sebi da priušte takav luksuz. Kako se kaže, zajedno su jači.

dfcd64fb782d5bba25edcfb54056a218ed8a2031

Barbara ističe da njen sin ne voli da se hvali na društvenim mrežama, ali je toliko ponosna na sve što njen mezimac postigao u životu, da ne može da se obuzda a da ga barem krišom ne fotka za Instagram.

– Moj sin je jako skroman i ne voli da priča o tome koliko je šta platio, pogotovo kad je reč o autombilima. Ipak, ja uživam dok me on vozi u svom automobilu i obavezno snimim video ili fotografiju, zbog čega se on često ljuti. Uvek mi kaže „Molim te, nemoj to da puštaš, znaš da ne volim“ – s osmehom priča i ističe da joj je sin velika podrška u životu, pogotovo u njenoj želji da se u poznim godinama bavi muzikom. Ipak, korona ju je omela u mnogim planovima, te posla nema kao pre.

d63adec8dd1351fb0832676cc5cc0891fdc84cd5

Radim u velikoj kompaniji koja se bavi proizvodnjom delova koji se koriste u medici. Moj posao je kontrola tih delova sa mikroskopom, jedan jako odgovoran, ali interesantan posao kojim se bavim već 20 godina. Ipak, moja ljubav je muzika i nakon takmičenja pevača veterana rešila sam da joj se baš posvetim. Uspevala sam u tome, snimila nekoliko pesama, nastupala na raznim festivalima, ali ove godine zbog korone nisam mogla da putujem- priča i dodaje da je situacija u Švajcarskoj takva da ništa ne radi.

-Ranije smo imali restorane i diskoteke sa našom muzikom, pa sam mogla i da zapevam, ali i da slušam naše estradne zvezde. Sad je malo drugačija situacija, putovanja nema, gostovanja su otkazana, ali se nadam da će naredne godine biti mnogo bolja situacija. Znate, teško izdržavam bez muzike jer ona je moja religija. Vodim se time da ko peva, zlo ne misli – završava Barbara.

f1e681194a5f891bbca338b7c8a78511e3f79c04

Autor: I. Ankić