Majka Zvezde Granda kao Dragana Mirković, Žiki se vratio film: „Kao da sam ponovo to doživeo“

majka zvezde granda odusevila ziku

Selma Čavkić (43) iz Bihaća ne očekuje pobedu u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“, ali je rešena da da sve od sebe, što je učinila i u večerašnjoj epizodi popularnog šoua, a mnogi su bili oduševljeni, ponajviše domaćin emisije Žika Jakšić.

Majka zvezde Granda Elvina Čavkića je u samom startu otkrila da ima manje treme nego u prvom krugu, a predsednik žirija Saša Milošević Mare da je njen prvi nastup sjajno prihvaćem i da je sebi zadala ozbiljan zadatak za svako sledeće pojavljivanje na velikoj Grandovoj sceni.

majka zvezde granda odusevila ziku 3
Majka Zvezde Granda oduševila Žiku

-Idemo dalje veselo i jako. Bihać kaže da je super bilo, dobila sam puno podrške i poruka i svima se zahvaljujem. Nastaviću da bude tako i dalje – rekla je Selma koja je potom izvela veliki hit Dragane Mirković „Pitaju me u mom kraju“ kojim je opravdala prethodne reči.

Selmin nastup pogledajte u videu ispod:

-Negde mislim po reakciji publike da je izbor pesme, način interpretacije i vedrina pokazala ovaj aplauz – rekla je voditeljka Dragana Katić komentarišući burnu i veoma pozitivnu reakciju publike nakon takmičarkinog nastupa.

majka zvezde granda odusevila ziku 6

Članica žirija, operska diva Ljubica Vraneš smatra da je najviše uživala tokom Selminog pevanja.

-Ja najviše uživamod svih ovde kad Selma peva. Hvala ti puno i za izbor pesme, i za energiju, i za sve što smo večeras doživeli sa tobom. I u prvom nastupu sam bila u žiriju kada je Selma pevala Draganu Mirković i isto sam bila šašava – rekla je Ljubica ozarenog lica jer joj je ovaj muzički ugođaj očigledno prijao.

majka zvezde granda odusevila ziku 5

Saša Milošević Mare priznao je da je dobio grč od osmeha tokom ovog sjajnog izvođenja takmičarke, a osvrnuo se i na izuzetno pozitivan komentar Harisa Džinovića o Selminom pevanju u prvom krugu.

-Zamolio bih da režija ponovo emituje komentar Harisa Džinovića iz prvog kruga, koji bih da potpišem od reči do reči, a ako bih sebe stavio u ulogu nekog doktora, prepisivao bih Selmu Čavkić kao ozbiljan antidepresiv. Ko god ima problem sa raspoloženjem, neka pusti ovaj snimak, biće mu bolje u trenutku – poručio je Mare.

majka zvezde granda odusevila ziku 8

Pevač Osman Hadžić koji je večeras u žiriju izenandio je priznanjem da je već imao priliku da nastupa zajedno sa takmičarkom.

-Nastupao sam i sa njom, njenim bendom i sa njenim mužem u toku karijere, ali ovo sad je zaista jako ozbiljno i zrelo. Mislim isto kao i moj kolega Haris, morate da snimite nešto kako biste ostvarili do kraja svoje snove. Ovo je samo početak i ova emisija ima tu draž i tu humanu stranu, da vi koji niste uspeli da dođete do te scene, da ovo iskoristite sa nekim novim pesmama i da budete deo ekipe nas poznatih – rekao je Osman.

majka zvezde granda odusevila ziku 1

Majka Zvezde Granda oduševila Žiku

Takmičarki su kao podrška u studiju bili suprug Ibrahim i sin Elvin Čavkić, a Žika je pohvalio ovu divnu muzičku porodicu, a potom se osvrnuo na takmičerkin nastup koji mu je probudio lepe uspomene.

-Ovo je zaista od Boga, da si sačekala strpljivo i došla na ovu scenu, a koja ti stoji. Tako ti to dobro nosiš svakim svojim pokretom. Uživao sam dok sam pevao jer sam se setio Dragane MIrković iako sam ovu pesmu hiljadu puta i uo i svirao, ali me je vratila u jedan momenat. Misli da je bila 1997. gdina, Hala Pionir. Ja sam svirao u grupi „Ritam srca“ na tom velikom Draganinom koncertu. Desio mi se jedan flešbek, jer je i Dragana jedna divna osoba puna energije kao i ti. Nekako kao da sam ponovo doživeo taj koncert. Sebe sam stavio nabinu i osetio tu divnu čudnu energiju koju si ti donela ovde – ispričao je Žika i najavio nastup majke i sina Elvina i Selme Čavkić koji su izveli pesmu „Divlja devojka“, duet Dragane Mirković i Nina Rešića.

Kako jeizgledao nastup majke i sina pogledajte u videu ispod:

Žika je odmah istrčao na scenu.

-Znate zašto sam izašao. Ono da ti pevaš kao Dragana Mirkovi to smo čuli, a ono da ti pevaš kao Nino, to nismo. Sjajan si, majke mi – rekao je ushićen Žika.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić