Login/Registracija

Majka trojki šokirala Anju Mit, usledio odgovor koji ju je DOTUKAO (VIDEO)

I ova subota donosi brojna iznenađenja kada je u pitanju emisija „Nikad nije kasno“, a jedno od njih totalno je dotuklo lepu glumicu Anju Mit koja se našla u ulozi žrija.

Naime, jedna od takmičarki, inače majka trojki, oduševila je glumicu, kao i njene kolege iz žirija Enesa Begovića i Sašu Miloševića Mareta, a sve zbog sjajnog izgleda u petoj deceniji.

-Šta to ne jedete, pa tako izgledate pored troje dece? – upitala je Anja, ali je usledio odgovor koji nije očekivala.

– Ne jedem ništa – odbrusila je takmičarka, što je nasmejalo sve u studiju.

Osim majke trojki, publika će u subotu imati priliku da čuje i druge zanimljive životne priče novih kandidata na koje gledaoci sigurno neće ostati imuni.

Mnogima će suze na oči naterati teška životna priča veterana koji je izgubio sina, a koji se godinama lečio od alkoholizma. Pored njega, priliku u poznim godima dobiće i Beograđanka koja je slučajno završila u takmičenju.

-Svaka čast i evo da vam dam još jedan savet, što pre napravite bend – poručila je Anja takmičarki koja inače radi u osiguranju, a silom prilika, tačnije na prijavu prijatelja završila u „Nikad nije kasno“.

Namerno u šouu veterana pojavio se i roker koji je jedva čekao priliku da stane na Grandovu scenu, a kome je upravo lepa glumica bila talična.

Pored Žikinih tačnih životnih prognoza možete da konsultujete i mene, jer sam ja rekla da će te pokidati i šta se desilo, pokidali ste – istakala je Anja, a delić onoga što vas očekuje u subotu u 21 čas možete da pogledate u videu.

Foto: Grand Online,
Autor: A. Milinković