Login/Registracija

OVO SE DUGO NIJE DESILO: Mare nije mogao da obuzda SMEH u emisiji, Dragana je glavni krivac(VIDEO)

Iako važi za jednu od najomiljenih i najprofesionalnijih voditeljki na našim prostorima, i Dragani Katić dešava se da se pred kamerama opusti. To se dogodilo u drugoj epizodi nove sezone „Nikad nije kasno“ u kojoj je do suza dovela sve u studiju.  

Naime, lepa voditeljka je u razgovoru sa kandidatom slučajno napravila lapsus, nakon čega niko nije mogao da obuzda smeh, pogotovo ne premijer Saša Milošević Mare. 


– Imam 50 godina, ali i dalje držim tinejdžera u glavi. Do duše, on krene nekad onim lončetom da drlja po rešetkama i da viče „Pusti me“ i ja volim da ga pustim – rekao je takmičar u emisiji.

– Večeras ste ga pustili? – pitala je voditeljka, što je do suza nasmejalo Mareta koji od smeha nije mogao da dođe do reči.


– Gde je vaš tinejdžer, Mare? – pitao ga je takmičar, a premijer pokušao da opravda svoj smeh: – Ne, ne, setio sam se nečega, ne znam šta mi je večeras!

– Nije ga pustio – kroz smeh je dodala Dragana, a kako su svi počeli da se smeju Urož Živković pokušao je da „izvadi“ situaciju pitavši je l’ to onaj vic.


– Jeste, jeste vic. Ima ovde autora sjajnih viceva – kroz smeh je odgovorila, pa Mare nije mogao a da ne konstatuje da voditeljka i u ovoj sezoni briljira. 

– Dragana nam je u savršenoj formi večeras, i ne samo što je pocrnela i lepo odmorila, nego je zadržala formu –zaključio je premijer. 

……

BONUS VIDEO: Dragana otkrila svoj najveći lapsus

Autor: I. Ankić