Maja Rodić progovorila o razvodu, otvorila dušu o bivšem: „Nisam imala podršku“ (VIDEO)

Nakon sjanog nastupa u emisiji „Nikad nije kasno“, za naš portal je Maja Rodić progovorila o razvodu i nedostatku podrške bivšeg supruga.

Nakon petnaest godina braka, takmičarka je stavila tačku na brak, a danas uživa u ljubavi sa čovekom pored koga je pronašla mirnu luku.

Maja Rodić progovorila o razvodu
Maja Rodić progovorila o razvodu

Maja Rodić progovorila o razvodu

Nisam imala dovoljno podrške od bivšeg muža. Sada od kada živim sa čovekom koji se bavi muzikom, koji je bubnjar, od tada mene tera i isterao je iz mene pevački duh. Volim i ja pevamo i zajedno i volela bih da to možda bude buduće dodatni posao– kaže Maja koja je skroman u svojim očekivanjima.

Moguće da će da bude i ako ne bude zadovoljna sam i što sam se pojavila. Sama sam se prijavila, to je bio izazov i htela sam da uradim nešto za sebe što volim– iskrena je takmičarka.

IMG 0835

Iako se nikada nije profesionalno bavila pevanjem, a sinoć je stala na veliku scenu i pred ozbiljan žiri, kaže da nema zamerke na svoj nastup.

Zadovoljna sam, nisam mislila da će ovako ispasti. Meni ta pesma leži, volim da je pevam, videćemo ako prođem za dalje– kaže Maja koja je otkrila za šta nikada u životu nije kasno:

Nikad nije kasno da uradiš za sebe nešto čime ćeš biti ispunjen. Za mene je to muzika, to je moja želja, da budem možda negde da pevam, da se zabavljamo da nam je takav život– zaključila je ona, a ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Maja Rodić- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić