Login/Registracija

„Hvala na poverenju, rado bih ga vratio nazad“, Mare jedva prelomio nakon vatrenih nastupa dve dame

Dve dame moćnih vokala Branka Kolarov i Dragana Vujinović večeras su ukrstile glasove u još jednom duelu u kome su odmerile pevačke snage i stavile žiri na muke.

Dragi Domić upitao je Branku kako se oseća sada na velikoj sceni nakon što je ranije pevala prateće vokale, a ona je odgvorila kako je lepo videti i iz drugog ugla sve, a zatim zapevala „Ruže cvetaju samo u pesmama“, za koju je dobila sve pohvale.

Kada si pevala Miru Škorić rekli smo da ti leži, onda je bila Ana Bekuta isto i evo sada i Dragana Mirković, odlično, bravo– poručio je Mare.

Branka, prvo bravo za te trojke. Jako lepo izgledaš, sviđa mi se tvoj stajling. Ja ne znam šta si ti čekala do sada, jako si talentovana, jako te je lepo videti i čuti– oduševljena je Neda, čemu se pridružio i Dragi.

Vi pevate kao da nikada niste pravili pauzu sa pevanjem, tako se peva pesma od Dragane Mirković, baš onako kako treba– dodao je Domić.

Druga je nastupila Dragana čija je biografija bila zanimljiva Nedi Ukraden koja podsetila gledaoce na njeno obrazovanje, kada joj je ustupila vreme na sceni dok je veteranka pevala „Živote moj“.

Pored pevačkog umeća, Dragana je pokazala i igračko umeće. Ovo ti je ubedljivo najbolji nastup do sada– prokomentarisao je Mare.

Džabe iz Futoga, oseća se taj jug, bravo– poručila je Neda.

Svaka čast, meni se jako sviđa energija, vidi se da si divna osoba- rekao je Dragi.

Na kraju, žiri je teškom mukom odlučio i konstatovao da su u pitanju bile nijanse. Dragi je svoj glas dao Branki, sa kim se složio i orkestar, dok su Neda i publika glasali za Draganu, a Maretov glas bio je presudan.

Hvala vam puno na ovom poverenju, rado bih ga vratio nazad– rekao je Mare koji je odlučio da svoju podršku da Branki koju gledamo u polufinalu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić