Ljubica Vraneš otkrila tajnu savršenog izgleda: „Verujem im“ VIDEO

LJUBICA VRANJES FINALE NNK 23062024 FOTO FILIP ok 1

Operska diva Ljubica Vraneš u finalu emisije „Nikad nije kasno“ zasenila je sve svojom lepotom i harizmom, a pred kamerama Granda otkrila je ko se brine o njenom fizičkom izgledu.

Ljubica je uvek doterana i sređenja, ali ne krije da oko stajlinga ima pomoć od svojih prijateljica koje joj pripremaju haljine za svako pojavljivanje.

-Ovo je haljina moje drugarice Valentine koja drži salon venčanica i ona je ove sezone zadužena za svaki moj stajlig i za svako moje pojavljivanje na televiziji. Moram da pohvalim i nakit koji moja drugarica Sabina iz Novog Pazara uvek odabere za mene – kazala je ona.

LJUBICA VRANJES NNK SNIMANJE 06092023 FOTO MUNJA 60 ok 1

Kako sve žene uvek žele da izgledaju savršeno, zanimalo nas je da li je Ljubica ta koja na kraju odluči koju haljinu će poneti.

Sreća da imam tako dobre drugarice koje se potrude da uvek izgledam najbolje moguće. Verujem im, ali uvek pošalju tri kombinacije. Valentina mi je upravo sinoć poslala tri haljina, pa sam ja odabrala ovu haljinu – rekla je operska diva za Grand.

LJUBICA VRANJES NNK SNIMANJE 15112023 FOTO MUNJA 57 ok

BONUS VIDEO – Ljubica Vraneš intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković