Ovo je najbolji duet devete sezone „Nikad nije kasno“, pevačica se naježila od emocije (VIDEO)

SCENA NNK SNIMANJE 21052024 FOTO MUNJA ok

Tokom devete sezone emisije „Nikad nije kasno“ naši veterani imali su priliku da se predstave publici samostalnim i duetskim nastupima.

U drugom krugu svako od takmičara nastupio se sa nekim iz svog najbližeg okruženja, uglavnom su to bili članovi porodice, prijatelji i kolege.

ORKESTAR NNK SNIMANJE 22032024 FOTO MUNJA 4

U trećem krugu tokom revijalnog dela emisije, pevali su sa velikim imenina naše estradne scene, a upravo je jedan od tih nastupa proglašen za najbolji duet devete sezone.

Numeru „Lutao si dosta“ koju u orginalu izvode Šaban Šaulić i Verica Šerifović na Gradovoj sceni otpevali su Stiven Kadrijević i Bojana Barjaktarević.

Hvataj 4

Osim maestralnog pevanja koje su oboje pokazali, emocija sa kojom su izveli pesmu pogodila je sve u studiju i kraj malih ekrana.

Pevačica Jasna Gospić je sa posebnom pažnjom i uživanjem pratila ovaj nastup, a svojom gestikulacijom pokazala je da ju je ovo izođenje naježilo i oduševilo.

12121

Kako je izgledao nastup Stivena Kadrijevića i Bojane Barjaktarević koji je priglašen za najbolji duet devete sezone, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović/Grand,
Autor: A. Milinković