Sa 16 godina postala pevačica, danas slavi pobedu u „Nikad nije kasno“: Koliko se promenila? FOTO

selma čavkić nekad i sad

Još kao mala devojčica, učesnica i pobednica šoua „Nikad nije kasno“, sanjala je o velikoj sceni i uspehu, a sada sa ponosom može da kaže da su njeni snovi postali java.

Sa samo 16 godina kročila je u muzički svet, a zahvaljujući tome upoznala i današnejg supruga.

-Maštala sam da ću jednog dana biti pevačica, imala sam tu želju, čak sam umela da imitiram mnoge pevačice. Želja mi je bila da idem u muzičku školu, ali tih osamdesetih je bilo teško vreme, a nas je bilo šestoro dece. Otac je sam radio…Inače, on je svirao harmoniku, a i majka je umela da zapeva, tako sam od njih nasledila talenat- otkrila je za Grand.

selma čavkić nekad i sad
selma čavkić nekad i sad

Danas je ponosna supruga i majka, a može se pohvaliti i skladnim brakom koji traje skoro tri decenije.

-Na samom početku moje karijere upoznala sam svog supruga i sa njim sam ostala u bendu nakon što smo prvi put zapevali zajedno i tako smo godinama radili. Ceo život mi je u muzici, to volim i ostajem pri tome- sa osmehom se prisetila pobednica „Nikad nije kasno“.

selma čavkić nekad i sad

Da krv nije voda, svedoči i talenat njenog sina, bivšeg učesnika „Zvezda Granda“, koji je majku i prijavio za šou Žike Jakšića.

Iako je nekoliko puta isticala da veruje u svoj talenat, o trijumfu u „Nikad nije kasno“ nije ni razmišljala.

Prijavio me je moj sin da se takmičim, ja nisam bila za to, ali, eto da ispunim njegovu želju i ovde su mi velika podrška on i moj muž, pa ćemo videti kako će i šta će biti– objasnila je za Grand jednom prilikom.

selma čavkić nekad i sad
selma čavkić nekad i sad

Ukoliko je niste prepoznali na starim fotografijama, mi vam otkrivamo da je ovo pobednica 9. sezone „Nikad nije kasno“, Selma Čavkić.

Ako je sudeći po fotografijama Selma je bila veoma lepa i atraktivna i u mladosti, baš kao i danas.

selma čavkić nekad i sad

Podsetimo, nakon njenog trijumfa, njen naslednik Elvin, koji je i prijavio za šou rasplakao se pred našim kamerama i otkrio koliko je ponosan na majku.

Presrećan sam stvarno, osećanja su neopisiva. To jednostavno treba doživeti da bi čovek mogao da shvati šta je to. Imao sam tremu, veću nego ikada – ispričao je za Grand.

selma čavkić nekad i sad

BONUS VIDEO: Intervju Selme Čavkić i njenog sina

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović