Login/Registracija

Ljuba Peruća se transformisao zbog Žike Jakšića, ceo studio skočio na noge (VIDEO)

Od kada se pojavio na javnoj sceni Ljuba Perućica važi za jednog od najboljih narodnih vokala, međutim malo ko zna da odlično pliva i u drugim žanrovima.

Iako ga nikada niste uli da peva rokenrol rešio je da zbog Žike Jakšića napravi istupak i otpeva numeru „Riblje čorbe“ što je voditelja potpuno oduševilo.

-Ljuba je izašao iz takmičenja „Zvezde Granda“ i izgradio se, sad je ozbiljna pevačina. Mislim da ga većina gledalaca zna kao Ljubu narodnjaka, ono prži (smeh) Međutim u ovoj pesmi koja je totalno druga dimenzija pokazao si da si vrhunski pevač- rekao je Jakšić koji je Ljubi predložio da ode do Maretovog studija i napravi neki muzički eksperiment.

-Kada sam kao klinac počinjao, davno je to bilo, ja sam pevao pop i rok mnogo više nego narodnjake. Tek kasnije sam shvatio da treba da idem u narodnjake- otkrio je Ljuba nakon čega je zapevao čuveni hit i priredio ludu žurku u studiju.

Neverovatnom energijom i svojim glasom naterao je publiku da đuska od prvog do poslednjeg stiha, ali i Žiku Jakšića koji nije krio oduševljenje zbog Perućicinog izvođenja.

-Vidiš da sam večeras obučen kao roker, a znam da ti voliš Riblju čorbu zato samo i pevao „Gde si u ovom glupom hotelu“- rekao je nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

U videu ispod poslušajte kako Ljuba zvuči u rok pesmama:

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović