Žiri očaran Vladicom, netermice posmatrali veterana: “ Tako si prefinjen, ovo je magija“

ipiccy image 2023 06 04T212206.232

Pozitivnu energiju i dobro raspoloženje večeras su u emisiju „Nikad nije kasno“ kao peti par donela dva talentovana veterana, virtuoz Vladimir Stanković Vladica i nasmejani Igor Milačić iz Podgorice, a podrška u studiju bili su im ćerka i kum.

takmicari

Vladimir je diplomirao na Akademiji umetnosti u Novo Sadu, a u više navrata je na sceni pokazao da je muzika njegova najveća ljubav kako i da može da se svira i peva u isto vreme. Igor Milačić važi za jednog od veterana koji je pobrao sve simpatije ženske publike, a oženjen je i ima tri sina. U mladosti se pored muzike bavio i sportom.

vladica

Prvi je večeras zapevao Vladica koji je izabrao pesmu „Nazdravite drugovi“ Hašim Kučuk Hokija, a dok je izvodio numeru na sceni publika i žiri su ga pomno pratili.

-Ova pesma, a i izvođenje su fenomenalni. Vlada me je vratio u godine kada sam jedva hodao. O pevaču, Hašimu sam našao razne podatke, dnevno je prodavao oko pedeset hiljada nosača zvuka, a stizalo mu je oko 70.000 pisama na kućnu adresu – prokomentarisao je Mare, a nakon njega reče je dobila i Neda Ukraden:

Šta reći Vlado, odličan si pevač i sjajan muzičar, hvala ti na ovoj magiji i pozdrav za Novi Sad.

jm k

Dragi Dimić nije krio oduševljenje Vladinim talentom i muzikalnosti.

-Vladice ti si jedan gotov proizvod, jedan odličan muzičar, prefinjen. U tvom glasu se oseća jedna gospodstvenost, svaka čast– istako je pevač.

foto

Vladici je zatim na crtu izašao Igor Milačić koji je pred nastup istakao da se oseća super, a na sceni je zapevao „Dva smo sveta različita“ od Tome Zdravkovića.

Ti si odličan, ali daj mi neku crnogorsku – rekla je Neda takmičaru, pa ga zamolila da zapeva „Što se mala uobrazi“. Na nju se nadoevzao i Dragi Domić koji je tražio od veterana „Leti, leti bijeli golube“.

jbk

Sve smo rekli, sve je bilo super, a od Dragane ćemo nadam se da dobijemo bakšiš za ovu pesmu – našalio se Domić.

Meni je ovo jedna od najbolje tri Tomine pesme i sve mi je bilo super, ja i inače volim tvoje pevanje – zaključio je Mare.

on

Nakon što su otpevali pesme, doša je red i za glasanje u kome je pobedu odneo Vladimir Stanković Vladica, a Igoru želimo puno sreće na Fejsbuk glasanju preko stranice „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk