Login/Registracija

Mima Bažalac ispunila ocu želju: „Znam da gledaš i da si srećan što ostvarujem tvoje snove“ (VIDEO)

Kada se pre dve godine pojavila u takmičenju „Nikad nije kasno“ Mirjana Mima Bažalac želela je samo jedno – da ispravi grešku iz mladosti i konačno je upozna milionski auditorijum. U tome je imala veliku podršku supruga i ćerki, ali nije doživela da je otac koji je dugo sanjao o njenoj muzičkoj karijeri, gleda na velikoj sceni.

Zato je Mima rešila da svoj novi muzički projekat posveti baš njemu.

U saradnji sa kompozitorom i vrsnim harmonikašem Mišom Mijatovićem pevačica je obradila hit „Vreme je da živim“ Vesne Zmijanac, a premijera novog spota stigla je baš na Aranđelovdan, inače njene devojčke slave.

-Znam da nije slučajnost da baš na slavu moga tate stigne gotov kaver. Verujem da gledaš sa nekog boljeg mesta i da si srećan što ostvarujem tvoje snove – poručila je Mima na svom Fejsbuk profilu, što je naišlo na lavinu emocija njenih prijatelja i fanova.

Pevačica je istakla da joj u ovom trenutku podrška veoma znači i da je sigurna da bi njen otac bio ponosan na nju da je mogao da doživi i vidi njen uspeh.

Mima je često isticala da je veoma ponosna na svoju porodicu. Inače, pevačica ima tri ćerke zbog kojih je svojevremeno pevačku karijeru ostavila po strani. Ali su joj upravo one bile najveća podrka kada je u 43. godini odlučila da se prijavi za šou „Nikad nije kasno“.

Tokom takmičenja Mima je dobila nadimak „seksi baka“, budući da je tada imala dva unučeta, a nedavno je ponovo postala baba.

– Maldivi, Dubai, more, planine, banje i sve ostale kerefeke stalo u 7 kg sreće, života i radosti. Ljubav na prvi pogled! Moja Lorena, moja principesa, moje treće unuče i naš prvi susret. Najbogatija sam na svetu. Boze, hvala ti – napisala je Mima u opisu prve zajedničke fotografije sa trećom mezimicom.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić