Kockar neverovatnog glasa-Želim novi put za sebe!

Šerif Husić (48) iz Bugojna nije imao lak životni put, a nakon očeve smrti, odao se porocima- kocki i alkoholu, a učešćem u ovoj emisiji želi da nađe sebi novi, pravi put.

– Šerife, da li da igram na vas? Na vaš broj da li ćete u finale ili ne. Crveno ili crno?– pitala je Dragana Katić šaljivo, na šta joj je Šerif odgovorio- Pola, pola– pa objasnio kako je počeo da se kocka.

-Na sitno sam igrao. Ja radim na bingu sada, prodajem kartice, tako da izazovi su ogormni, ali sam došao ovde da sve promenim i bacim to iza sebe- rekao je takmičar.

162004a7d2b8418eb69156d9b9a1c559d3b6e6d2

Jana je prva imala pitanje za Šerifa- Šerife, jel ovo kraj sada porocima? Šta očekuješ od danas, šta da se desi?- na šta je on rekao– Da mi ovo podigne standarde, i da poživim i pevam do starosti. A pevaću “Staru kuću“ Halida Bešlića.

– Ti si preskorman čovek, i rekao si da nisi neki pevač a odličan si pevač- rekla je Tanja Savić– Imaš jak glas.

– Ja nisam neki pevač zaista, i nisam školovan- odgovorio je takmičar pa mu je Mare šaljivo dobacio da se ne hvali više.

– Leži ti Halid, imaš dobar glas, i želim da te gledam ovde. Moraš zbog dece da batliš sve to. Unapred se radujem- poručio je predsednik žirija.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac