Login/Registracija

KAPA DO PODA Zorica Akerman peva za Pavla Vlaškalina: „Pesma će biti lek“

zorica akerman fejsbuk

Iako ne zarađuje od pevanja i živi mimo javnog sveta, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ Zorica Akerman trudi se da uvek izađe u susret onima kojima je pomoć najpotrebnija. Tako se rado odazvala pozivu da održi humanitarni koncert za dečaka po imenu Pavle Vlaškin koji boluje od retke i teške bolesti Epidermolysis bullosa, poznatija kao „dete leptir“.

Koncert pod nazivom „Pesmom za srećno detinjstvo – koncert za Pavla Vlaškalina“ održaće 29. septembra u Domu kulture u Novom Bečeju, a ono što je interesantno jeste da će je na gitari pratiti suprug Boris Akerman.

IMG 20230922 WA0007

-Srećna sam i ponosna što se moja pesma daleko čuje, što moj glas može nekome pomoći, a pesma biti lek– istakla je Zorica za Grand i dodala:

Životom u Novom Bečeju, postali smo deo ove divne zajednice i zato ovom koncertom zajedno sa svima vama želimo da pomognemo i olakšamo porodici Vlaškalin buduće dane i pružiti našem Pavlu podršku u njegovoj velikoj borbi.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je zorica-akerman-koncert.jpg

Zorica je naglasila da je ulaz na koncert besplatan, kao i da će svaki dobrovoljni prilog značiti mnogo.

-Iskreno se zahvaljujem lokalnoj samoupravi i Domu kulture na pomoći u realizaciji ovog humanitarnog koncerta- istakla je Zorica.

BONUS VIDEO Zorica Akerman – Gde si dušo, gde si rano

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva/Fesjbuk,
Autor: I. Ankić