Login/Registracija

Nakon reči Harisa Džinovića takmičar ne može da dođe k sebi: „To je rekao samo Tošetu Proeskom“ (VIDEO)

Talentovanom profesoru Vitku Slavevskom iz Makedonije, ove nedelje na Grandovoj sceni pošlo je za rukom ono što mnogima nije.

Već tokom prvog pojavljivanja u „Nikad nije kasno“ uspeo je da fascinira žiri, a ekskluzivno za Grand podelio je utiske nakon nastupa.

-Fanstastično je bilo, pravo čudo. Ja imam neke nastupe na televiziji kod nas u Makedoniji, čak i na javnom servisu. Pevam 35 godina, po kafanama, svadbama, diskotekama, samo se bavim muzikom iako sam profesor po profesiji- istakao je Vitko kome je moto Žikine emisije dao vetar u leđa da nastavi da ostvaruje svoje snove.

-Mali je grad gde ja živim, mene je prijavilo jedno pedeset ljudi sigurno. Ja lično nikada nisam imao želju da se prijavim, šta ću sad sa pedeset godina, ali je emisija takva da kad razmisliš, divno je.

VITKO SLAVENSKI 60 GOD. PROBISTIP MKD 4

Podršci svojih učenika kojima je predavao se nada, a kako i sam kaže siguran je da će mu i oni biti veliki vetar u leđa budući da nije bio strog profesor.

-Radio sam kao profesor, prvi posao mi je bio u četvrtoj godini srednje škole, maturantima sam predavao, čak sam radio i u osnovnoj školi. Nisam bio strog, ne može čovek koji peva da bude takav. Nadam se da ću imati njihovu podršku- priznao je sa osmehom.

0A0A5390 1

Iako je navikao da on bude u ulozi onoga ko ocenjuje, Vitko je za Grand otkrio kako se oseća sada, kada je ta uloga na drugima.

-Zbog toga se i nisam do sada prijavio, ja sam pevao po svadbama i svuda. I nisam hteo da me žiri ocenjuje, to sam rekao i ranije. Najbitnije mi je da sebe zadovoljim, a akada vidim da sam zadovoljio i publiku i žiri e onda je to pun pogodak- objasnio je pevač.

0A0A5386 1

Iako je veoma teško facinirati Harisa Džinovića, Vitko je jedan od retkih kojima je to uspelo, a kako i sam kaže, komplimente koje je dobio pamtiće do kraja života.

-Ne znam, valjda ću to da pamtim ceo život. To se desilo pre pet minuta, to je isto rekao jednom i Tošetu Proesko, pa šta ja sad da kažem?! (smeh)- rekao je ponosno.

ipiccy image 7

U videu na početku teksta saznajte šta je još šarmantni Makedonac otkrio o sebi.

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković/J. Jović